USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVASLI GAZETECİLER HALAYLA STRES ATTI

Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla program düzenlendi. İl protokolünün de yoğun ilgi gösterdiği programda basın mensupları doyasıya eğlendi.

SİVASLI GAZETECİLER HALAYLA STRES ATTI
10-01-2024 12:55
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından program düzenlendi.

Has Döner’de gerçekleştirilen programa Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ve Hakan Aksu,  AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan, Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Sivas Kültür ve Turizm İl Müdürü Aziz Erdoğan, il protokolü, cemiyet üyeleri ve aileleri ile davetliler katıldı.

GÜÇLÜ KALEMLERE SAHİPSİNİZ

Programda konuşan Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, “Kıymetli rektörler, sivil toplum örgütlerimizin kıymetli başkanları, çok kıymetli il müdürlerini, kıymetli cemiyet başkanım, çok değerli basın mensupları ve kıymetli aileleri hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bugün aslında Sayın Valimiz aramızda olacaktı, sizinle bir araya gelmeyi çok istiyordu ama Ankara'daki temaslarından dolayı bugün aramızda değil. Sayın Valimizin selamlarını sizlere başta iletmiş olayım. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutluyorum. Gazeteciler aslında özel sektör çalışanı olmakla beraber yaptığı görev itibariyle de bir kamu hizmeti yerine getiriyor. Doğru, sağlıklı ve kesintisi bilgiyi, haber akışını tüm topluma, kamuoyuna duyurmakla görevliler. Bu bakımdan ülkemizde, dünyada çok stratejik bir görev yapıyorsunuz aslında. Bir nevi bizler gibi, mülki idareler gibi, kamu görevlileri gibi belki de kamuoyu oluşturma anlamında hepimizden daha güçlü kalemlere sahipsiniz. Bunun doğru kullanıldığında, iyi kullanıldığında, müspet kullanıldığında bu ülkenin kalkınmasına, gelişmesine  katkısını Sivas’ımızda da ülke genelinde de yaşıyoruz. Sivas özelinde, Sivas'ta yapılan kamu hizmetlerine sizlerin katkıları önemli. Pozitif yaptığınız eleştirilerle beraber hem kamu görevlilerine hem siyaset kurumuna, hepimize aslında önemli görevler ve önemli bir yol açıyor, çığır açıyorsunuz. Bunlardan zaman zaman istifade ediyoruz hepimiz. Onun için ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Ailelerinizle beraber, sevdiklerinizle beraber nice 10 Ocaklara diye temenni ediyorum. Hepinizle bu akşam beraber olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

YAPTIĞINIZ MESLEK GERÇEKTEN ÇOK KIYMETLİ

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ise “Bu güzel gününüzü kutluyorum. Daha nice güzel günlerde inşallah hep birlikte olmayı diliyorum. Biraz önce  Sayın Valimizin de bahsettiği gibi çok kıymetli, çok değerli ve çok önemli bir iş icra ediyorsunuz. Çok zahmetli bir iş yaptığınızı kendimden de biliyorum.  Bu meslekte kalıcı olmanın sırrı bana göre doğru haber, tarafsız haber, ilkeli haber yapabilmek. Bu ilkeli bir şekilde, doğru haber kanallarıyla insanlara ulaştığınız zaman, insanlar üzerindeki güven sizi bu meslekte kalıcı yapacaktır diye düşünüyorum. Bunun için yaptığınız meslek gerçekten çok kıymetli. İnsanların sizi takip etmesi ve bu takip sonucunda oluşturduğunuz haberle birlikte harekete geçmesi çok kıymetli.  Bu anlamda ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Vazifenizde gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Allah kaleminizi güçlendirsin. Bu anlamda inşallah daha nice güzel günleri hep birlikte yaşayabilmek umuduyla hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Bu sektörden gelen bir ablanız, kardeşiniz olarak da inşallah her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

GAZETECİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM

Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ise “Bu güzel akşamı bize hazırlayan arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Nice 10 Ocaklarda buluşmak dileğiyle hepinizi saygı, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum” açıklamasında bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından gazeteciler stres atarak doyasıya eğlendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!