USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Transfer Şov

Transfer Şov

Transfer Şov
26-08-2022 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, daha önce anlaşmaya vardığı futbolcular Murat Paluli, Robin Yalçın, Karol Angielski, Clinton N'Jie, Kader Keita, Charilaos Charisis ve Dia Saba ile sözleşme imzaladı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, futbolcular ve futbolcu aileleri katıldı.

Törende konuşan Başkan Otyakmaz, “Geçtiğimiz sezonun ardından 9 futbolcumuz ile yollarımızı ayırdık. Hepsine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Aramızdan ayrılan bu futbolcuların yerini doldurmak için Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay'ın verdiği liste doğrultusunda çalışmalarımızı başlattık ve şu ana kadar da 7 önemli ismi kadromuza dahil ettik. Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynamış Clinton N'Jie'yi, geçtiğimiz sezon Göztepe'de iyi bir performans ortaya koyan Murat Paluli'yi, orta alanda önemli işler yapacağına inandığımız Charis Charisis'i, kadromuza katmak için çok emek sarf ettiğimiz Dia Saba'yı, 1 senelik aradan sonra Robin Yalçın'ı, geçtiğimiz son Polonya Ligi'nde performansıyla göz doladuran forvet oyuncusu Karol Angielski'yi ve henüz 21 yaşında olan gelecek vadeden Kader Ketia'yı renklerimize bağladık. Yaptığımız bu transferler ile geçtiğimiz sezon yaklaşık 31 olan yaş ortalamamızı da 28'e düşürdük” dedi.

“TAKIMIMIZ YUKARIYA ÇIKACAK”

Yeni transferlere başarılar dileyen Otyakmaz, takımın ilerleyen haftalarda iyi bir konuma geleceğini söyledi. Otyakmaz, “Son maçlarda görev almaya başlayan bu sporcularımız ortaya koyduğu performans bizleri mutlu etti. Mevcut kadromuzda bulunan sporcularımızla birlikte ilerleyen haftalarda daha uyum sağladıklarında takımımızı puan durumunda yukarı çıkartacaklarına ve Avrupa'da da ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine olan inancımız sonsuz. Yeni transferimize aramıza hoş geldiniz diyor, sakatlıktan uzak, başarılı bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.

“HEDEF YİNE AVRUPA KUPALARI”

Yeni sezonda da ligde başarıyı hedeflediklerini ve transferi henüz bitirmediklerini vurgulayan Başkan Otyakmaz, “Bu sezon yeniden Avrupa Kupalarına katılmayı hedefliyoruz. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Bir oyuncu daha transfer ederek bu seneki transferlerimizi tamamlamayı hedefliyoruz. Onun için de görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.

N'JİE: “SİVASSPOR BAŞARILI BİR KULÜP”

Futbolculardan N'Jie ise, Sivasspor'a katkı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirterek, “Sivasspor geçen sene Türkiye Kupası'nı kazandı ve bu kulübün başarılı olduğunu gösteriyor. Avrupa Kupalarına da yıllardır katıldığını görüyoruz, takım ve kulüp çok iyi. Buradaki taraftarlar çok iyi insanlar, taraftarın desteğiyle gereken başarıyı göstereceğimize inanıyorum. Ben buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim. Geçmişte iyi bir kariyerim olabilir ama futbol oynadığın an önemlidir. Baktığımız zaman antrenmanlarda ne kadar ilerlediğimizi ve geliştiğimizi görüyorum. 2-3 hafta sonra bütün arkadaşlarımızla beraber bende dahil adaptasyon sürecini geçirdikten sonra çok daha iyi bir takım izlettireceğimize eminim” dedi.

PALULİ: “ÇOK MUTLUYUM”

Tecrübeli oyuncu Murat Paluli de, “Sivasspor'un bir parçası olduğum için mutluyum. Bu sene çok güzel işler yapacağız. Biraz zaman gerekiyor bizim için. Taraftarımızla beraber inşallah bunu başaracağız. Benim transferimden sonra yeni arkadaşlarımız geldi. Ben daha fazla takımla vakit geçirdim. Gerçekten iyi bir ortamımız var. Başarıyı hedefleyen bir takımımız var. İnşallah yeni gelen arkadaşlarla bende dahil uyum sürecini en kısa zamanda atlatıp iyi bir takım olmak istiyoruz”  diye konuştu.

CHARİSİS: “ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Yunan oyuncu Charisis de ifadelerini şu sözlerle söyledi:

“Transferimde emeği olanlara teşekkür ediyorum. Yüzde 100 performansla oynayacağım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğim. Bir yandan Avrupa'da ilerlerken, Türkiye'de de başarılı olmayı sonuna kadar önemsiyoruz.”

SABA: “KULÜBE EMEK VERMEYE GELDİM”

Kırmızı-beyazlı takımın son transferi Dia Saba da, Sivasspor'a geldiğinden dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, 'Ben her zaman bütünleştiğim takımımın yanında olacağım, her zaman onlarla beraber olacağım. Takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu kulübe emek vermeye geldim, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben bu zamana kadar Birleşik Arap Emirlikleri takımlarında top koşturdum. Buraya gelmemdeki en büyük sebep Sivasspor başarılı bir kulüp. Avrupa'ya giden bir kulüp. Bu benim için çok etkili oldu. Sivas'ın çok iyi bir kulüp olduğunu da biliyorum.

ROBİN YALÇIN: “SİVASSPOR BENİM AİLEM”

Robin Yalçın da, yeniden kırmızı-beyazlı formayı terleteceği için mutlu olduğunu belirterek, “Ben Sivasspor'u ailem gibi görüyorum. Son birkaç maç kötüydüm ancak düzeleceğim ve daha iyi olacağım. Tam anlamıyla eski performansımı gösteremedim. Düzelmek için her gün çalışıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

KAROL ANGİELSKİ: “SİVAS ŞEHRİ ÇOK GÜZEL”

Daha sonra konuşan Karol Angielski, “Sivasspor'un bir parçası olduğum için çok mutluyum. İlk kez kendi evimden, ülkemden uzakta bir kulüpte oynuyorum. Bir adaptasyon süreci yaşıyorum, en kısa sürede bu süreci atlatarak takım için en güzelini yapacağım. Buranın en güzel yanı futbola güzel bir şekilde odaklanmak. Şehir görüntü olarak güzel bir şehir. Sivas'ın soğuğu çok meşhur diye duydum. Soğuksa Polonya'ya benziyor diyebilirim”  diye konuştu.

KADER KEİTA: “TARAFTAR BENİ CESARETLENDİRDİ”

Son olarak genç oyuncu Kader Keita da, “Ben genç bir oyuncuyum. Süper Lig çok büyük bir lig. İlk defa Süper Lig'de oynuyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, onlar bana çok cesaret verdiler. Hocamız ve başkanımıza da teşekkür ediyorum. Hocamız bana şans verdi. Süper Lig'de oynadığım için çok mutluyum. Bu sene takım arkadaşlarımızla beraber çok güzel işler başaracağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından futbolcular birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!