Gündem

Havuz Yapımına Başlandı

Havuz Yapımına Başlandı

Havuz Yapımına Başlandı
30-07-2016 09:54


SERCAN ÇETİNEL

Yapılan yeni çevre düzenlemeleri ile trafik akışının rahatladığı Sivas Lisesi kavşağında havuz yapım çalışmaları başladı.

Daha öncede gündeme getirdiğimiz üzere, Sivas Belediyesi Sivas Lisesi kavşağı için 4 adet havuz projesi hazırlayarak, 2016 yılı Ocak ayında belediye resmi internet sitesinde oylamaya sunmuştu. Sitede yayınlanan 4 proje arasından en çok oyu alan projeyi ise bu alana yapılacağı bildirilmişti.

Bunun üzerine aradan geçen 6 aylık süreç sonrası anket tamamlandı ve en çok oyu alan proje belli olduğunu da Haziran ayında gündeme taşımıştık. Projede ihale Haziran ayından tamamlanarak ihaleyi alan firma geçtiğimiz günlerde havuz yapım çalışmalarına başladı.

Sivas’ı daha yaşanılabilir bir yer yapmak adına, her alanda bir çalışma başlatarak önemli projelere imza atan ve adeta şehri şantiyeye çeviren Sivas Belediyesi, Sivas Lisesi kavşağında da büyük hareketliliğe imza attı.

Havuz yapımı çalışmalarının kısa sürede bitmesi beklenirken, çevre halkı ise ortaya çıkacak havuzu büyük bir merakla bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER