Gündem

?Şampiyon olarak döneceğiz?

?Şampiyon olarak döneceğiz?

?Şampiyon olarak döneceğiz?
13-05-2013 15:44

 

OĞUZHAN ŞARZEP

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta bugün oynanacak play-off mücadeleleri öncesinde 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat’tan iddialı açıklamalar geldi.

Bugün saat 17:00’da Çanakkale Dardanelspor ile oynanacak zorlu düellonun her iki takım açısından da zor geçeceğini ifade eden Başkan Polat; ‘Çanakkale ile grubumuzda iki lig maçı yapmıştık ve ilkini 3–1  gibi net skorla kazandık. Diğer maçı ise Sivas’ta kendi evimiz ve seyircimiz önünde 2 – 0 kaybetmiştik.

Çanakkale Dardanel grubumuzun iyi takımlarından birisi onlarda 63 puanla ligi ikinci sırada tamamladılar. Onların arkasından bizde ligi 59 puanla ligi üçüncü sırada tamamladık. Biz inşallah sezon başında koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz’ dedi.

Hedeflerinin Alanya’da 2’de 2 yapmak olduğunu belirten Başkan Polat; ‘Çanakkale Dardenel maçından sonra Batman Petrolspor ve Ümraniyespor’un arasında oynanacak maçın galibi kim çıkarsa o maçımızı da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. İki 90 dakika oynayacağız ve gülen tarafın biz olacağımıza inancım ve güvenim tam’ dedi.

Son olarak bugün saat 17:00’da oynanacak karşılaşmanın yayıncı kuruluş tarafından naklen verileceğinin altını çizen Polat; ‘Şuanda takımdaki futbolcularımızın moralleri gayet iyi. Tüm camia kenetlenmiş durumda. Kafalarında sadece tek şey var: İki de iki yaparak şampiyon olup 2 Lige çıkmış şampiyon bir takım olarak Sivas‘a döneceğiz inşallah’ dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER