Gündem

C.Ü.´de voleybol heyecanı sona erdi

C.Ü.´de voleybol heyecanı sona erdi

C.Ü.´de voleybol heyecanı sona erdi
16-05-2013 15:51


KAAN KARAGUŞ

Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organizesinde gerçekleştirilen Birimler Arası Voleybol Turnuvası’nda heyecan sona erdi.

Erkeklerde 10, bayanlarda 7 olmak üzere toplam 17 takımın katılımıyla yaklaşık bir aydır devam eden voleybol turnuvasında, şampiyonluk düğümü çözüldü. BESYO Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaların son ayağında erkeklerde Sivas Meslek Yüksek Okulu ile Mühendislik Fakültesi karşı karşıya geldi. Kıyasıya çekişmeye sahne olan zorlu düelloda son gülen taraf Sivas Meslek Yüksek Okulu oldu. Karşılaşmadan mağlup ayrılan Mühendislik Fakültesi ikinci olurken, üçüncülüğü İlahiyat ve Eğitim Fakültesi paylaştı.

Erkekler kategorisindeki maçların tamamlanmasının ardından heyecan bayanlar kategorisinde yapılan müsabakalarla devam etti.

Birbirinden zorlu karşılaşmaların yaşandığı turnuvanın final maçında Sağlık Bilimleri Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi karşı karşıya geldi. İlk sette rakibi karşısında farka giden Sağlık Bilimleri ekibi diğer iki seti de alarak karşılaşmadan setlerde 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ikinci olurken, üçüncülüğü Fen Edebiyat ve Eğitim fakültesi paylaştı.

Müsabakalarda şampiyon olan takımlar ödüllerini bugün C.Ü.’de düzenlenen gençlik şöleninde alacaklar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER