Gündem

Rüzgar gibi geçecek

Rüzgar gibi geçecek

Rüzgar gibi geçecek
16-05-2013 17:36


KEMAL ÇAĞLAYAN

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu,Sivas'tan rüzgar gibi geçecek. Dün akşam THY'nin  tarifeli uçağı ile geç saatlerde ilimize gelen  ve geceyi ilimizde geçiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,bugün AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen  kahvaltı proğramına katıldıktan sonra  Zara İlçesine gidecek.

Zara'da  bakanlığına bağlı kuruluşlarda incelemeler yapacak olan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu,bir saatlik incelemesinin ardından ilimizden ayrılacak. Bakan Müezzinoğlu Zara İlçesinden karayolu ile Giresun'un Şebinkarahisar İlçesine hareket edecek.

PARTİLİLERDE KISA SOHBET

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından bugün erken saatlerde Lezzetçi Çamlık'ta düzenlenecek olan  sabah kahvaltısına katılacak olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,kahvaltıda İl Teşkilatının çalışmaları hakkında İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru'dan bilgiler alacak.

AK Parti il,ilçe,kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılacağı  kahvaltının ardından Bakan Müezzinoğlu Zara İlçesine ve oradan da Giresun'un Şebinkarahisar İlçesine hareket edecek. Kahvaltıda bakan Müezzinoğlu basınla da bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER