Gündem

Çalımbay´dan Maziye Yolculuk

Çalımbay´dan Maziye Yolculuk

Çalımbay´dan Maziye Yolculuk
17-05-2013 16:27


 

OĞUZHAN ŞARZEP

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay bir dönem okuduğu okul olan Danışment İlk-Orta Okulu´nu ziyaret etti.

Öğrencilerle söyleyiş gerçekleştiren Rıza Çalımbay, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Tecrübeli hoca bu okulu çok sevdiğini ve okula girerken duygulandığını ifade etti. Çalımbay şunları kaydetti; ?Öncelikle benim için burası çok anlamlı bir yer. Bende ilkokulu burada bitirdim. Ve gerçekten de benim en güzel günlerim burada geçti sizin yaşlarınızdayken. Bende sizin gibi burada koştum, oynadım. Buradaki arka bahçede çok güzel günlerimiz geçti. Yarışlar yaptık. Ben okulun atletizm takımdaydım küçükken. Bu yüzden kapıdan girdiğim anda çok duygulu anlar yaşadım. Çok mutlu oldum ve sizlerle karşılaşmaktan da mutluyum. İnşallah bu okulu bitirdikten sonrada daha iyi yerlere gelirsiniz. İnşallah sizlerde benim gibi sporda başarılı olursunuz, başarılı olursanız Sivas´ın adını duyurursunuz. Tabii ki Sivas taraftarı olarak Sivas´ı sakın bırakmayın ve Sivas´ı her zaman destekleyin. Ben şuanda burada bulunmaktan çok mutluyum. Burada Okul Müdürüne çok teşekkür ediyorum. Böyle bir ilgiyle karşılaştığım için çok mutluyum? dedi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çalımbay, bir öğrencinin ?takımdan neden ayrıldınız?? sorusu üzerine Çalımbay şu cevabı verdi; ?Benim buradan gitmem bir ayrılık değil. Benim buradan gitmem sadece bir ara verme. En kısa sürede biz buraya geri döneceğiz. Çünkü ben Sivas´ta çalışmaktan çok mutluyum. Benim burada çok güzel günlerim geçti. İnşallah tekrar iyi bir şekilde döneceğiz? cevabını verdi.

Bir öğrencinin hangi takıma gideceksiniz sorusu üzerine, ? Ben şuan da hiçbir takıma gitmiyorum. Hiç kimseyle anlaşmadım. Ben yani bir takımla anlaştım gidiyorum diye bir şey yok. Ben böyle bir karar aldım. Ben ne bir takımla görüştüm, nede anlaşma yaptım. Şuan öyle bir şey yok? dedi.

Öte yandan söyleşi sonrasında Okul Müdürü Seyfettin Dönmez, Teknik Direktör Rıza Çalımbay´a 1974 yılındaki karnesini ve o dönemki fotoğrafını hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER