Gündem

Şampiyonlar büyüledi

Şampiyonlar büyüledi

Şampiyonlar büyüledi
19-05-2013 15:16


KAAN KARAGUŞ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramları etkinlikleri kapsamında 15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Haftası etkinliklerine şampiyon sporcular damgasını vurdu.

15-21 Mayıs tarihleri arasında yapılan ve bir haftalık süre zarfında birçok sportif etkinliğin düzenlendiği Gençlik Haftası’nın finali dün gerçekleştirildi. 21 Mayıs tarihine kadar devam edecek etkinliklerin final ayağına ise karate, wushu, taekwondo, kick boks, bisiklet ve çok sayıda branşta gerek ilimize gerekse ülkemize şampiyonluk sevinci yaşatan çok sayıda sporcu damgasını vurdu. Etkinlikler kapsamında hünerlerini muhteşem bir kareografi ile süsleyen çok sayıda sporcu, izleyenlere tam bir seyir zevki yaşattı.

BİLEK GÜREŞİNDE TER DÖKTÜLER

Atatürk Etnografya ve Kongre Müzesi bahçesinde düzenlenen etkinliklerin ilerleyen bölümlerinde ise vatandaşlar ve sporcular, bilek güreşinde ter döktüler.

11 ayrı sıklette düzenlenen müsabakalara yüzlerce vatandaş katıldı. Rakiplerini devirebilmek adına tüm güçlerini kullanan sporcuların, müsabakalar esnasında oldukça zor anlar geçirdikleri gözlerden kaçmadı.

YÜREKLER AĞIZLARA GELDİ

Etkinliklerin ilerleyen bölümlerinde ise Sivas Gençlikspor Bisiklet Takımı’nın gösterileri yürekleri ağızlara getirdi.

Sporcuların müze bahçesinde yapmış oldukları akrobasi şovu izleyenlerden tam not aldı. Sporculardan birinin 7 kişi üzerinden atlaması ise izleyenleri endişeye sürükledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER