Gündem

Belediyede Hedef Galibiyet

Belediyede Hedef Galibiyet

Belediyede Hedef Galibiyet
07-03-2014 16:59


OĞUZHAN SARZEP

Geçen hafta İstanbul’da Beylerbeyi maçında galibiyeti son dakikalarda kaçıran Sivas Dört Eylül Belediyespor, 2 – 2 beraberliğin ardından bu hafta kendi evinde Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor ile mücadele edecek.

Üst sıralardaki iddiasını sürdürmek isteyen Dört Eylül Belediyespor, Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynayacağı bu maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

Teknik direktör Alaeddin Çiçek, maç hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, ligin sonu yaklaştıkça her maçın öneminin daha da arttığını söyledi.

 Çiçek, 7 tane aynı puanda olan bir grupta çok zorlu play off mücadeleleri gözüktüğünü belirterek, ‘Son 10 hafta içerisinde bu maçlardan bir tanesini hükmen kazanacağımız düşünürsek, 3 tane dış saha maçı oynayacağız. İç saha maçları avantaj gibi gözükse de zaman zaman sıkıntılar yaşayabiliyoruz’ dedi.

Kızılcabölükspor’un ligin altından daha yukarıya çıkmaya çalışan oldukça genç oyunculardan kurulu, yetenekli ve çok dinamik bir kadro olduğunu belirten Çiçek, zorlu geçecek bir maç olacağını ifade etti.

Kızılcabölük maçına mutlak kazanmak için çıkacaklarını belirten Çiçek, ‘Oyuncularımızın motivasyonu yüksek. Beylerbeyi maçını avucumuzun içinden kaçırmış olmanın tabii ki biraz üzüntüsü var. Ama o maç orda kaldı.  Kızılcabölük maçında umuyorum ki ligdeki galibiyet serimize başlayıp daha yukarılarda yer edinme şansını artıracağız’ dedi.

Takımda Aytunç Öden ve Mustafa Cevret’in cezalı olduğunu belirten Alaeddin Çiçek, ‘Bu iki sporcumuz dışında sakat sporcu bulunmuyor. Ummuyorum ki güzel bir karşılaşma olacak. İnşallah hafta sonu sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz’ dedi.

Spor Toto 3. Ligin 1. Grubun 25 haftasında oynanacak olan karşılaşama 09 Mart 2014 Pazar günü saat: 13.30’da Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Gökmen Arda yönetecek. Arda’nın yardımcılıklarını ise Mehmet Sinan Akgül, Vural Gül ve İsmail Yılmaz yapacak.

Bu karşılaşma için Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü, maç günü saat: 12.00’den itibaren taraftarlar için Kent Meydanı Jandarma binası önünden ücretsiz otobüsler kaldıracak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER