Gündem

Adem Başkan Sivas’ta Binlerce Kişinin Ekmek Yediği O Sektörün Önünü Açacak

31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimler sonucu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Dr. Adem Uzun, ilk sektör toplantısını Sivas  İnşaat Müteahhitleri Derneği (SİMDER) üyeleriyle gerçekleştirdi. Sorunları ve talepleri dinleyen Uzun, inşaat sektörünün Sivas açısından önemli olduğunu ifade ederek müteahhitlerin önündeki engelleri kaldıracaklarını söyledi.

Adem Başkan Sivas’ta Binlerce Kişinin Ekmek Yediği O Sektörün Önünü Açacak
07-04-2024 12:10
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Belediye Başkanı Adem Uzun, SİMDER tarafından düzenlenen sahur programına katıldı.

Kentte faaliyet gösteren bir restoranda gerçekleştirilen programda konuşan Uzun,  ilk sektör buluşmasını gerçekleştirdiklerini ifade ederek  “Bizler şu an bir yola çıktık. Rabbim inşallah utandırmaz. Hızlı bir şekilde belediyemizin sorunlarını nelerdir, acil dokunulması gereken konular nelerdir, bunlarla ilgili arkadaşlarımızla çalışmalara başladık. ÖZBELSAN Genel Müdürümüzün görevlendirmesini yaptık, 4 başkan yardımcımızın atamalarını gerçekleştirdik. 2 başkan yardımcısı daha atayacağız. Bayram sonrasında belediyemizin üst düzey yöneticilerinin hepsi görevine başlayacak” dedi.

SİVAS BÜYÜSÜN, GELİŞSİN İSTİYORUZ

Belediye başkan adaylığı sürecinde SİMDER’i ziyaret ettiğini anımsatan Uzun, “O günkü konuştuklarımız hafızamda canlı. Sıkıntılarınızı biliyoruz. Sivas’taki müteahhitlerimizin önünü açmak istiyoruz.

İlimizdeki en önemli sektörlerden birisi inşaat, bunun farkındayım. Çok sayıda insan inşaat sektöründen ekmek kazanıyor. İnşallah müteahhitlerimizin önünü açan çalışmaları hızlı bir şekilde sağlayacağız. Sizlere kapımız her zaman açık. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum.

Sorunları çözeceğiz. Artık Sivas büyüsün, gelişsin istiyoruz. Bu konuda her türlü fedakarlığı yapacağız” diye konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Yavuz 1 ay önce
Ne yaptın adem başkan olmadı bu iş şimdi resmen rantçıların önünü açmak memleket ne çektiyse bu müteahhitlerden çekti boş gördüğü her yeri beton yığınına çeviriyorlar gelişigüzel binalarla şehir çarpık yapılaşmalarla dolu göç veren bir şehirde öncelik müteahhit toplantısı mı olmalı
Ali Kal 1 ay önce
OTO PARK sorununuda çizebilirmisiniz accaba.
Enver Akdoğan 1 ay önce
Allah yardımcınız olsun goreviniz zor çok onemli bir konu inşaat sektörü çok kişi ekmek yiyor hak yoldan ayrilmadan hizla çalışın halk arkanizda hak yardiminizda olsun
Arda 1 ay önce
İmarı duzeltmesi lazım yeni binalar bile ard arda düzensiz ve gece kondu biçiminde inşa ediliyor. Kayseriyi gezin şehir nasıl olurmuş görün biraz
Selo 1 ay önce
Ya arkadaş 6 tane başkan yardımcısını napcan sen sivas ta ne var ki 6 başkan
Bi garip yolcu 1 ay önce
Yapma ayaz bunda bi hinlik var
Hakan 1 ay önce
Tamam sevdik saydık da o kadar problem varken, ilk toplantıyı mühendisler, mimarlar ya da sivil toplum kuruluşları ile yapmak varken tutup da inşaat müteahhitleriyle toplantı yapmanın anlamı kenti daha da beton yığınına çevireceğiz demek gibi bir şey oluyor galiba.

Farklı ülkelerde müteahhitlik çok zor aşamalardan geçmenin sonucunda olurken memleketimizde üç beş kuruş sermaye biriktiren herkes müteahhit oluyor zaten.

ondan sonra depreme elverişsiz binalar, 3-5 derece şiddette yıkılan konutlar çarpık çarpık kentleşmeler meydana geliyor..

Hadi buyrun burdan yakın .
Muazzam vizyon. Tebrikler başkan.
Mevlüt 1 ay önce
Çürük depreme dayanaksız konutlar yapılıp millete taput etmezler umarım
Ayaz 1 ay önce
Müteahhitlere çalışırsan işin zor adem uzun.
Gökhan
Gökhan 1 ay önce
Sektörün sorununu çözmek onlara çalışmak anlamına gelmez
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER