Gündem

Haftanın Programı

Haftanın Programı

Haftanın Programı
08-11-2013 16:14

İRFAN ÖZŞEKER

Sivas’ta hafta sonu oynanacak maçların programı belli oldu. Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Sivasspor, 11. hafta karşılaşmasında bugün 4 Eylül Stadyumu’nda Bursaspor’u konuk edecek. Saat 19:00’da başlayacak olan mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Bu karşılaşma öncesinde Sivasspor topladığı 19 puanla ligde averajla 3. sırada yer alıyor. Bursaspor ise topladığı 14 puanla 11. sırada yer alıyor. Bursaspor'da Renato Civelli sarı kart cezası nedeniyle Sivasspor karşısında forma giyemeyecek hafif sakatlığı bulunan Serdar Aziz ise sakatlığını atlatarak Sivasspor karşısında forma giyebilecek. Bursaspor maçında öncesi Sivasspor'da ise kart cezalı ve sakat isim bulunmuyor.

BELEDİYE ADIYAMANSPOR KARŞISINDA

Spor Toto 3. Lig’de ki Sivas temsilcisi Dört Eylül Belediyespor bu hafta deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 10 Kasım 2013 Pazar günü saat 13:30’da Adıyaman Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Erkan Yurtsever yönetecek. Yurtsever’in yardımcılıklarını ise Ertan Başdağ ve İbrahim Akar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Murat Oğuz. Dört Eylül Belediyespor Spor Toto 3. Lig 1. Grupta oynadığı 10 karşılaşmada topladığı 17 puanla 5. sırada yer alıyor. Adıyamanspor ise 10 maçta topladığı 10 puanla 13. sırada yer alıyor.

BAL’DA MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

Bölgesel Amatör Ligi 4. grupta mücadele eden ekiplerimizden Zara Belediyespor bu hafta kendi evinde İlkadım Belediyespor ile karşılaşacak. 10 Kasım 2013 Pazar günü Zara Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin başlama saati 13.30. Karşılaşmayı Gaziantep Bölgesinden Yusuf Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Gökhan Ceylan ve Adem Şahan yapacak. 4. hakem ise Bircan Persenti. BAL Ligi 4. grupta yenilgisiz lider olan Zara Belediyespor 6 karşılaşmada 12 puan topladı. Zara Belediyespor ile aynı puanda olan İlkadım Belediyespor averajla 2. sırada bulunuyor.

Aynı grupta yer alan diğer temsilcimiz Yıldızeli Birlikspor ise bu hafta deplasmanda Sorgun Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma 10 Kasım 2013 Pazar günü saat 13.30 da Sorgun İlçe Futbol Sahasında oynanacak. Karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Demokrat Özgür Güneş yönetecek. Yardımcılıklarını ise Selçuk Gökgöz ve Emrah Berat Birsen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise R.Alkım Aksoy. Bu karşılaşma öncesinde Yıldızeli Birlikspor 6 karşılaşmada topladığı 8 puanla 9. sırada yer alıyor. Sorgun Belediyespor ise 11 puanla 4. sırada yer alıyor.

Bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarda Sivas takımlarımıza başarılar dileriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER