Spor

Belediye Zonguldak Virajında

Belediye Zonguldak Virajında

Belediye Zonguldak Virajında
06-04-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Sivas Belediyespor, yarın deplasmanda ligin 30. müsabakasına çıkacak.

Zonguldak takımlarından Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takım, maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Yarın saat 15.00´da başlayacak olan Zonguldak Kömürspor-Sivas Belediyespor karşılaşması, Karaelmas K. Köksal Stadyumunda oynanacak.

AVCI DÜDÜK ÇALACAK

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 30. hafta maçlarında görev alacak hakemler de açıklandı. Buna göre Zonguldak Kömürspor ile Sivas Belediyespor arasında oynanacak mücadelede İstanbul bölgesi hakemlerinden İlker Yasin Avcı düdük çalacak. Avcı´nın yardımcılıklarını ise; Mehmet Vargün, Uufuk Uğurlu ve Aykut Sergin yapacak.

4. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Zonguldak Kömürspor ile Sivas Belediyespor, ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 3 karşılaşmada Sivas Belediyespor´un rakibine karşı üstünlüğü bulunmazken, Zonguldak temsilcisinin de 2 kez galibiyeti bulunuyor. 1 Karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında oynanan maçlarda toplamda 12 gol atıldı. 3 kez Sivas Belediyespor fileleri havalandırırken, 9 kez de Zonguldak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Sivas Belediyespor ile Zonguldak Kömürspor arasında ligde geride kalan 3 maçta alınan skorlar şöyle:

2016-2017 Sezonu

Sivas Belediyespor ? Zonguldak Kömürspor: 1-1

Zonguldak Kömürspor ? Sivas Belediyespor: 4-1

2018-2019 Sezonu

Sivas Belediyespor ? Zonguldak Kömürspor: 1-4

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER