Gündem

ÇEDAŞ Sivaslıları Ödüllendirsin

Türkiye’de illerin kaçak elektrik kullanımına ilişkin oranlar yayınlandı. Sivas yüzde 6.4 ile kaçak elektrik kullananların oranının en az olduğu şehirlerin başında geldi. Vatandaşlar ÇEDAŞ’ın bu hususta farkındalık oluşturmak amacıyla abonelere yönelik çekilişler düzenleyerek çeşitli hediyeler verebileceğini dile getirdi.

ÇEDAŞ Sivaslıları Ödüllendirsin
12-10-2023 13:30
SİVAS

Mehmet Fatih AKGÜL

Türkiye’de illerin kaçak elektrik kullanımına ilişkin oranlar yayınlandı. Verilere göre 72,7’lik yüzdeyle Mardin ilk sırada yer aldı. Sivas  ise yüzde 6.4 ile kaçak elektrik kullananların oranının en az olduğu şehirlerin başında geldi. Binlerce kişiye elektrik hizmeti sunan ÇEDAŞ’ın faaliyet gösterdiği  Sivas, Yozgat ve Tokat illerinde de Sivas kaçak elektrik kullanımında örnek şehirlerden birisi oldu.

Sivas’ta yüzde 6.4 olan kaçak elektrik kullanım oranı Yozgat’ta 10.7, Tokat’ta ise 11 olarak hesaplandı. ÇEDAŞ’ın kaçak elektrik kullanım oranını daha da düşürmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla abonelere yönelik çekilişler düzenleyerek çeşitli hediyeler verebileceğini ifade eden vatandaşlar bu konuda çalışma yapılmasını talep etti. 

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER