Gündem

Sivas´ı Aydınlatıyor

Sivas´ı Aydınlatıyor

Sivas´ı Aydınlatıyor
14-11-2013 18:10


MUSTAFA IŞIK

Ak parti Belediye başkan Aday adayı Mimar Sami Aydın seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken toplumun her kesimi tarafından coşku ve heyecanla karşılanıyor. Mahalle toplantılarını miting havasında gerçekleştiren Aydın, Esnaf ziyaretlerinde ise Aday adayı gibi değil Belediye başkanı gibi ilgi görüyor. Aydın, bugün ilk olarak son günlerde gündemden bir türlü düşmeyen eski sanayi esnafını ziyaret etti. Her esnaf Aydına durumunu anlatıp yardım talep ederken Aydın gelecek günlerin Aydınlık olduğunu vurguladı.

Eski sanayi esnafından bolca dert dinleyen ve dua alan Aydın daha sonra Organize sanayi Bölgesinde çok sayıda insana ekmek kapısı olan ve yaptığı ihracaatlarla ülkeye döviz kazandıran Dekoline ve Tiffany mobilya çalışanlarını ziyaret etti. Dekoline da işçilere kısa bir konuşma yapan Aydın; ‘ Ben kendim için değil bu şehre hizmet etmek için, yarım kalan hizmetleri tamamlamak bu gibi işyerlerinin sayısını artırmak için bu yola çıktım. Bu yolda hepinizin duasını ve desteğini bekliyorum’. Dedi. Aydın Konuşmasının son bölümünde ise değişimin devam edeceğine vurgu yaptı.

Dekoline’dan sonra Tiffany mobilyaya geçen Aydın, orada bir başka karşılandı. Genelde Kaplıca yatırımlarının konuşulduğu sohbette Sivas için yapılması gereken her projeye vakıf olduğunu görevin bir kez daha kendisine nasip olması halinde hayallerin ötesine geçmeye devam edeceklerini vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER