Gündem

Zara, Final Maçında

Zara, Final Maçında

Zara, Final Maçında
09-05-2014 17:40


OĞUZHAN SARZEP

Bölgesel Amatör Ligi 4. grubu en yakın rakibinin 5 puan önünde şampiyon olarak tamamlayan Zara Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig Play Off 2. tur maçında yarın Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak.

11 Mayıs Pazar günü Ankara Cebebi Stadyumu’nda 15:30’da başlayacak olan bu hayati maçı İzmir Bölgesi hakemlerinden Levent Aktan yönetecek. Aktan’ın yardımcılıklarını Emre Ajun, Fırat Zengin ve Hakan Demir yapacak.

3. lig hedefine ulaşmak için önünde son 90 dakika kalan Zara Belediyespor, bu maçtan galibiyetle ayrılırsa özlemini duyduğu Spor Toto 3. lige çıkmış olacak.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

3. lig yolunda Zara Belediyespor’un Pazar günü Ankara’da karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor bu sezon BAL 10. grupta mücadele etti. Oynadığı 26 karşılaşmada 21 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 66 puanla grupları lider tamamladı. Zonguldak Kömürspor 53 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

154 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi’nde 66 puanla en çok puan toplayan  takımlardan biri olan Zonguldak Kömürspor, kalesinde gördüğü 8 golle de en az gol yiyen takımların başında geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER