Gündem

Belediye´de Hedef Galibiyet

Belediye´de Hedef Galibiyet

Belediye´de Hedef Galibiyet
01-11-2013 16:39


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Dört Eylül Belediyespor takımı üç dört haftadır aldığı beraberlikle ligin puan sırlamasında 14 puana sahip ve yedinci sırasında yer alıyor. Bu hafta sonu mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan  Dört Eylül Belediyespor futbol takımı, bu maçtan üç puan alıp galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Çiçek, Adliyespor’un önemli bir rakip olduğunu belirterek, ‘Ankara’ya kazanmak için gideceklerini söyledi. Üç dört haftadır ki beraberlikler aldıklarını belirten Çiçek, takım içersinde birlik beraberliğin iyi ve üst seviyede olduğunu  belirterek, Adliye maçını mutlak kazanmak istediklerini ifade etti.

Çiçek, daha önce ameliyat olan Kaan Kılcı’nın yaklaşık 8 hafta sonra takımla çalışmalara başlayabileceğini belirterek, ‘Biz mazeret üretmeyeceğiz. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu maça da mutlak galibiyet için çıkacağız. Ben sporcu kardeşlerime güveniyorum’ dedi.

TARAFTARLARA HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR.

Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise son dört haftadır galibiyet alamadıklarını belirterek, iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını söyledi. Polat, ‘İyi oynayan bir takımımız var. Genç, dinamik seyir zevki yüksek, mücadele eden 90 dakika koşan bir takımımız var. Ama şansızlıklar dolaysıyla üç maçımızı farklı kazanmamız gerekirken, iyi oynamamıza ve gol pozisyonları yakalamamıza rağmen önceki maçlarımız hep beraberlikle neticelendi. Bu haftada Ankara’ya gidiyoruz Adliyesporla maç yapacağız. Mutlaka bu maçı kazanarak, dört haftadan sonra yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Takımımız iyi gidiyor. Teknik heyetimizden memnunuz. Sporcularımız da büyük bir kenetlenme, arkadaşlık kardeşlik var. İnşallah önümüzdeki haftalar içerisinde seyircimizin de arzu ettiği, bizimde beklediğimiz galibiyet serisine başlayarak maçlarımızı kazanmak istiyoruz’ dedi.

Adliye maçından sonra Adıyaman deplasmanına gideceklerini belirten Polat, taraftarlara da çağrı yaparak, ‘Taraftarımıza elbette ki her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Onların destekleriyle bu sene profesyonel ligde dördüncü yılımızı geçiriyoruz. Her zaman taraftarlarımız, kar kış demeden bizimle beraber olmuşlardır. Onların desteklerini her zaman yanımızda gördük. Bundan sonrada onların desteklerine ihtiyacımız var.

Seyircimiz bizim 12. adamımız, en büyük gücümüzdür. Bütün seyircilerimize Sivaslılara ve hemşerilerimize bugüne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı kulübümüz adına sonsuz teşekkür ve saygılarımızı sunuyorum.

Bundan sonrada bizi buradaki maçlarımızda  yalnız bırakmasınlar,  yalnız bırakmayacaklarına da ben  inanıyorum onlara teşekkür ediyorum ve onlara çok  ihtiyacımız var’şeklinde konuştu.

Diğer yandan Sivas Dört Eylül Belediyespor, Adliyespor ile oynayacağı lig maçı için bugün sabah karayolu ile Ankara’ya hareket etti. İki takım arasında oynanacak karşılaşma 3 Kasım 2013 Pazar günü Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER