Gündem

Liderde Hazırlıklar Tam Gaz

Liderde Hazırlıklar Tam Gaz

Liderde Hazırlıklar Tam Gaz
14-01-2014 16:11


İRFAN ÖZŞEKER

Ligin ikinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Zara Belediyespor, Dört Eylül Belediyespor ile Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksinde hazırlık maçı oynadı.

Oynanan hazırlık maçında, Zara Belediyespor da forma giyen Fatih, Sinan, Murat ve Serdar 1’er gol atarak takımına 4-0’lık galibiyet kazandırdı.

Zara Belediyespor Dört Eylül Belediyespor hazırlık maçı Zara’nın 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

‘BU KARŞILAŞMADA SKOR ÖNEMLİ DEĞİL’

Zara Belediyespor kulübü Sportif Direkörü Mustafa Ateş ikinci yarı hazırlıkları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ‘Dört Eylül Belediyespor A2 takımıyla Cumartesi günü Sivas Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde bir hazırlık maçı oynadık. Müsabakayı 4-0 kazandık. Bu karşılaşmaya biz şu pencereden bakıyoruz. Elbette futbol sonuç oyunu ama bizim için aslında bu karşılaşmada skor çok önemli değil. Ekibimizde çok fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımızın hocamızın oyun anlayışına sundukları çabaları ile saha içerisindeki oyuna pozitif anlamdaki katılımları çok önemliydi. Hedefimiz 19 Ocak’ta oynayacağımız ikinci yarının ilk deplasmanındaki Sorgun Belediyespor maçına kadar eksikliklerimizi tamamlamak. Bunun için çalışıyoruz. 1-2 arkadaşımızın sakatlığı sürüyor. Kulüp Sağlık ekibimiz sorumlusu Asım Tanrıverdi’de futbolcularımızın tedavisini sürdürüyor. İnşallah tedaviler kısa sürede tamamlanacak ve futbolcularımız Sorgun Belediyespor maçında hazır hale gelecek’ dedi.

TÜRK TELEKOM 4 – ZARA BELEDİYESPOR 4

U-19 Liginde mücadele eden Zara Belediyespor futbol takımı Sivas Fuar Alanı 2 nolu sahada karşılaştığı müsabakasında Türk Telekomspor ile karşı karşıya geldi.

Oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Zara Belediyespor maçın son bölümlerine 4-2 önde girmesine rağmen bu skoru koruyamadı. Karşılaşma atılan karşılıklı goller ile 4-4 berabere sona erdi.

Zara Belediyespor kulübü Alt Yapı antrenörü Adem İbicek karşılaşma ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘ligin ilk iki haftasında biri deplasmanda olmak üzere Önce D.Divriğispor ile bu haftada Türk Telekomspor ile karşı karşılaştık. Rakibimizden üstün bir futbol sergiledik. 4-2′lik skoru koruyamadık. İki haftadır galibiyeti kaçırıyoruz. İnşallah şeytanın bacağını 3. hafta oynayacağımız Sivas Demirspor karşılaşmasında kıracağız’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER