Gündem

Hakan Aksu Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli ve Milli Bulaşık Makinesi Deterjanını İnceledi

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Dermokil Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca ve çalışanlarını ziyaret etti. Aksu ziyaretinde Türkiye'nin ilk ve tek yerli ve milli bulaşık makinesi deterjanını inceledi.

Hakan Aksu Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli ve Milli Bulaşık Makinesi Deterjanını İnceledi
18-05-2024 10:33
SİVAS

Ömer ÜN 

Kozmetik sektöründe adından sıkça söz ettiren Dermokil Kozmetik, 4 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak ürettiği Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğine sahip  " TEMS Bulaşık makinesi kapsülü"nü piyasaya sürdü. 
Türkiye'de ilk ve tek yerli ve milli olan bulaşık makinesi deterjanını incelemek için Dermokil Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca ve çalışanlarını ziyaret eden Hakan Aksu, haberimizi  gördüğünde mecliste olduğunu belirterek, "Haberi ilk retweet yapan benim, böyle bir şeyin Sivas'tan çıkmasından mutluluk duyuyorum" dedi. 
Aksu, "Bu gelişme, sadece Dermokil için değil, aynı zamanda Sivas ve Türkiye için de büyük bir gurur kaynağıdır. Yerlive milli üretime verdikleri önem ve Ar-Ge çalışmalarıyla Dermokil, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan öncü firmalar arasında yer alıyor. Dermokil'in bu başarısının, diğer firmalara da ilham kaynağı olmasını ve Türkiye'de daha fazla yerli ve milli ürünün üretilmesine öncülük etmesini umuyorum. Ünal Karaca ve Dermokil ailesini bu anlamlı başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyor, sektördeki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER