Gündem

Yiğido Gurur Kaynağımız

Yiğido Gurur Kaynağımız

Yiğido Gurur Kaynağımız
15-08-2013 16:47


EMRE ELAGÖZ

Mesajında Sivasspor’un başarılarıyla şehir için yıllardır gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Ürgüp, şunları kaydetti: ‘ Sivasspor, gerek spor ahlakına gösterdiği hassasiyet gerekse sportif başarılarıyla şehrimizin gurur kaynağı ve medar-ı iftiharı olmuştur. Önceleri mütevazı bir bütçeyle yola çıkan Sivasspor, son yıllardaki sportif başarılarıyla birlikte kurumsal yapısı sağlam, imrenilerek bakılan bir kulüp haline gelmiştir. Bu başarıda elbette ki en büyük pay Kulüp Başkanı Sayın Mecnun Odyakmaz ve ekibine aittir. Bu nedenle Sayın Başkan ve yönetimini tebrik ediyorum.

Sivasspor, güven duyulan, geleceği parlak, Süper lig’de kalıcı bir takım haline gelmiştir. Dünyaca ünlü futbol adamı Roberto Carlos’un teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte mevcut başarının katlanarak artacağına inanıyorum. Yeni transferlerin takıma uyumuyla birlikte, zaten var olan seyirci desteğinin daha da yükselmesiyle Sivasspor önümüzdeki sezonda zirveye oynayacak bir potansiyele sahiptir. Bu noktada Sivasspor’un büyük hedefleri için Sivas Belediyesi olarak şimdiye kadar olduğu gibi her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başarı bütün Sivas’ın olacağına göre, herkesi sorumluluğunun farkında olarak bu şehrin en büyük marka değeri olan Sivasspor’u hak ettiği zirvelere taşımak için birlik ve beraberlik içinde dayanışmaya davet ediyorum.

Bu vesileyle Sivasspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyorum. Kulüp yönetimi başta olmak üzere, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime şehrimizin imajına verdikleri katkı dolayısıyla tekrar teşekkür ediyor, daha büyük başarıları hep birlikte yaşamayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER