Spor

Eken: ?Sivasspor´un Destekçisiyiz?

Eken: ?Sivasspor´un Destekçisiyiz?

Eken: ?Sivasspor´un Destekçisiyiz?
12-12-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Demir Grup Sivasspor yönetim kurulu Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkan vekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz, As Başkanlar Faruk Taşseten ve Mehmet Ali Topal TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken´i makamında ziyaret etti.

OTYAKMAZ: ?TSO´NUN KATKISI BÜYÜK?

Ziyarette konuşan Başkan Otyakmaz, ilimizin gelişmesinde TSO´ya büyük görev düştüğünü belirterek, ?İş adamları olarak ilimizin ekonomisine ve istihdamına büyük katkınız var. Bu konuda TSO´da üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiriyor. Sayın Eken ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diliyorum.? dedi.

EKEN: ?SİVASSPOR´A İNANCIMIZ SONSUZ?

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ise, Demir Grup Sivasspor´un Sivas´ın önemli bir markası olduğunu belirterek son haftalardaki çıkıştan büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Hakan Keleş yönetiminde ligde daha iyi yerlere geleceğine inandığını kaydeden Eken, ?Beşiktaş ve Başakşehir maçının ardından gelen Göztepe galibiyeti bir anda üst sıralara taşıdı takımımızı. İlk yarı 2 hafta sona erecek. Bu maçlardan yüz akımızla çıkıp devreyi daha bir konumda bitireceğimize inancımız sonsuz. Sivasspor´da çok iyi bir yönetim kurulu var. Sivasspor camiasını her zaman destekleyeceğiz.? diye konuştu.

Otyakmaz, günün anısına 58 sırt numaralı ve üzerinde Mustafa Eken yazılı futbolcular tarafından imzalanan Sivasspor forması hediye etti.

/resimler/2018-12/11/1329538260302.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER