Gündem

?Sivasspor Sivas´ın En Önemli Markası?

?Sivasspor Sivas´ın En Önemli Markası?

?Sivasspor Sivas´ın En Önemli Markası?
12-04-2014 14:41


Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ‘İnşallah hem şehrimiz için hem ülkemiz için faydalı faaliyetlerde bulunacağından şüphemiz yok’ dedi.

KEMAL ÇAĞLAYAN

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ‘ Sivasspor Sivas’ın en önemli markası ‘dedi

Belediye Başkanı Sami Aydın’ın hafta sonu konukları arasında Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri vardı.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Sivasspor Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Ziyarette, seçim kazanan ve belediye başkanlığı makamına oturan Sami Aydın’a başarı dileklerinde bulunan Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ‘Sivasspor Kulübü olarak ziyarete geldik, Başkanımıza başarılar diliyoruz. İnşallah hem şehrimiz için hem ülkemiz için faydalı faaliyetlerde bulunacağından şüphemiz yok’ dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın Aydın ise; ‘Sivasspor Kulüp Başkanımıza ve Yönetimimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 9 yıldır üst üste Süper Lig’de mücadele etmek öyle kolay değil. Burada en büyük başarı başta Başkanımız olmak üzere Yönetimimizin, ben kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sivas’ımız için, Sivasspor’umuz için birlikte gereken neyse yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

Sporun artık bir sektör haline dönüştüğüne vurgu yapan Belediye Başkanı Sami Aydın, ‘ Sivas denince akla hiç kuşkusuz Sivasspor geliyor. Sivasspor’un Sivas’ın en önemli marka değeridir. Bu değerin başarılı olması elbette Sivas için önemlidir. Bu değere hep birlikte sahip çıkmalıyız ‘dedi

ZİYARETLER ARALIKSIZ SÜRDÜ

Öte yandan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın ziyaretçileri arasında İl Jandarma Komutanı Okşin Akşit,  İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Doğanşar Kaymakamı Hakan Kafkas, Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, ÇEDAŞ İl Müdürü Ali Cesur, Memur-Sen Konfederasyonu İl Temsilcisi Ömer Anlı ve Şube Başkanları da vardı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER