Spor

Gabriel Torje´den Taraftara Çağrı--Video

Gabriel Torje´den Taraftara Çağrı--Video

Gabriel Torje´den Taraftara Çağrı--Video
07-09-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Demir Grup Sivasspor´un transferin son gününde kadrosuna kattığı orta saha oyuncu Gabriel Torje, taraftara bir çağrıda bulundu.

Antrenmanda spor muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Gabriel Torje, takım hakkında ve taraftarlar hakkında açıklamada bulundu.

?İYİ BİR TEKNİK

DİREKTÖRE SAHİBİZ?

Torje, takım olarak iyi bir teknik direktöre sahip olduklarını ifade ederek şunları söyledi; ?Sivasspor´a katılmaktan dolayı çok mutluyum. Takıma katkı sağlamalıyım. Fit olmalı, çalışmalıyım. Demir Grup Sivasspor´un hedefleri doğrultusunda takıma yardım etmeliyim. Sivasspor´un iyi bir kadrosu, iyi oyuncuları, iyi hocası var ve Sivasspor´a gerçekten yardım etmek istiyorum.?

?TARAFTARIMIZ BİZE

DESTEK OLSUN?

Demir Grup Sivasspor´un iyi bir taraftar topluluğu olduğunu söyleyen Rumen futbolcu, ?Avrupa kupaları oynamak için yardım etmek istiyorum. Yurt dışından getirdiğim bu deneyimle, Süper Lig´deki deneyimimle bu takıma katkı sağlamak istiyorum. Tüm maçlara taraftar arkadaşlarımızı davet ediyorum. Gelsinler bizi desteklesinler biz de daha çok mutlu olalım. Coşkulu oynayalım? ifadelerini kullandı.

Torje ayrıca Türkçe olarak ?Türkiye´yi çok seviyorum´ dedi.

/resimler/2018-9/6/1149134708406.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER