Gündem

?Farklı bir Sivasspor olacak?

?Farklı bir Sivasspor olacak?

?Farklı bir Sivasspor olacak?
12-06-2013 16:47


KAAN KARAGUŞ

Sivasspor’un Sırp asıllı Kanadalı milli sporcusu Milan Borjan’dan Yiğidolara mesaj geldi.

2012-2013 futbol sezonunun geride kalmasıyla birlikte soluğu ailesinin yanında alan deneyimli file bekçisi, teknik heyette yapılan kan değişikliğini ve yeni sezona ilişkin düşüncelerini gazetemizle paylaştı.

İnişli çıkışlı bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen Borjan, yeni sezonda her şeyin çok daha farklı olacağını belirterek, Sivasspor’un üst sıraları zorlayan, hedefi olan bir takım kimliğine bürüneceğini ifade etti.

Kırmızı beyazlıların başarılı file bekçisi yaptığı açıklamada Sivasspor’un çok köklü bir kulüp olduğunu söyledi.

Yiğidoların formasını taşımaktan gurur duyduğunu belirten Borjan, ‘Sivasspor ile sözleşmem devam ediyor. Takıma ilk geldiğim dönemde bir takım konsantrasyon sorunu yaşadım ancak ilerleyen süreçte takıma adapte olmasını bildim ve bana verilen şansı iyi değerlendirdim. Ben Sivasspor’da olmaktan son derece mutluyum, inşallah yeni sezonda da bu kulübün başarısı için ter dökeceğim’ dedi.

Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntıların geride kaldığını söyleyen deneyimli file bekçisi; ‘Arık takım olarak önümüzdeki sezona bakmamız gerekiyor. Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız sıkıntılar bizim ne kadar moralimizi bozsa da olan oldu bir defa. Artık yeni sezonda daha güçlü bir Sivasspor olacak’ dedi.

CARLOS DEĞERLENDİRMESİ

Bu açıklamalarının ardından teknik direktörlük koltuğunda yaşanan kan görev değişikliğine değinen deneyimli oyuncu, Brezilyalı efsanevi oyuncu Roberto Carlos ile çalışacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Carlos’un göreve gelmesiyle birlikte Sivasspor’un Avrupa basınında geniş yer bulduğunu söyleyen Borjan; ‘Artık futbolculuk kariyerinde onlarca başarıya imza atmış bir isimle çalışacağız. Bu gerçekten bizim için gurur verici bir olay. Carlos’un görevi kabul etmesi tüm Avrupa basınında geniş yer buldu ve Sivasspor’un popülerliği bir o kadar arttı. Ama önemli olan bizim yeni sezondaki başarımız. Gerek teknik heyetimiz, gerekse takımdaki arkadaşlarımız yeni sezonda çok daha iyi yerde olmak için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

Carlos’un teknik direktörlük koltuğundaki ilk deneyimi olması nedeniyle işi sıkı tutacağını söyleyen Kanadalı milli sporcu, kaleci antrenörü Murat Göksu ile ilgili ise şunları söyledi:

‘Murat hoca ile geçtiğimiz sezon tanıştım ama kendisiyle çalışma imkanım olmadı. Ancak Sivasspor’a ilk geldiğim dönemlerde kendisiyle çalışmış arkadaşlarım vardı ve onlardan yeni antrenörümüz hakkında övgü dolu sözler duydum. Biz futbolcu olarak işimizi yapacağız. Kim daha çok formayı hak ediyorsa forma onun olacaktır’ şeklinde konuştu.

‘TARAFTARLARIMIZ İNANSIN’

Yeni sezon öncesinde taraftarlara da çağrıda bulunan tecrübeli oyuncu; ‘Geçtiğimiz sezon sergilemiş olduğumuz performansla taraftarımızı üzdüğümüzün bilincindeyiz. Artık bunların hepsi geride kaldı. Taraftarlarımıza buradan sesleniyorum. Yapılacak takviyelerle birlikte yeni sezonda farklı bir Sivasspor olacak. Onlar bizleri desteklemeye devam etsinler, bize inansınlar’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER