Ekonomi

e-Devlet'te Paranız Kalmış Olabilir!

Hesaplarınızı kontrol edin. Sizin de farketmeden e-Devlet'te paranız kalmış olabilir. İşte, milyonları ekonomik açıdan rahatlatacak o gelişme..

e-Devlet'te Paranız Kalmış Olabilir!
09-05-2024 14:43
SİVAS

Haber Merkezi

Devlet, finansman programları aracılığıyla evde bakım ücretlerini içeren çeşitli ödenekler sunar. Evde yaşlı, engelli veya yoksullara bakım yapan kişilere yapılan ödemeler, halk için önemli bir destek kaynağıdır.

Evde bakım ücretleri gibi ödemeler genellikle belli günlerde yapılır.Ancak mayıs ayında yapılacak ödemelere ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadığından, ödeme tarihi konusunda kesin bir bilgi mevcut değildir.

Ödemelerinizi talep etmek için farklı seçenekler bulunmaktadır. Vatandaşlar, ödemelerini telefonla veya banka aracılığıyla gerçekleştirebilecekleri konusunda bilgilendirildi. Bu yöntemlerle ödeme tarihini kontrol edebilir ve hesabınızı işleme alabilirsiniz.

Ödeme talebinde bulunmanın birden fazla yöntemi mevcuttur. Ödemelerini yapacak vatandaşlar, başvurularını telefon veya banka yoluyla gerçekleştirebilir ve böylece ödeme tarihini kontrol edebilirken hesap işlemlerini de detaylıca inceleyebilirler.

Vatandaşlar, "BAKIYE" yazıp 4747'ye SMS göndererek "Bakıcı Ödeneği" sorgulamasını gerçekleştirebilir. Bu yöntemle ödeme tarihini ve tutarını kolaylıkla öğrenmeleri mümkündür.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER