Gündem

Sivasspor Sigortalandı

Sivasspor Sigortalandı

Sivasspor Sigortalandı
30-11-2013 16:31


İRFAN ÖZŞEKER

Sivassporlulara ve Sivaslılara özel olarak hazırlanan ürünlerle taraftarlar trafikte seyreden araçlar için yapılması zorunlu olan trafik sigortası dışında Anadolu Sigorta´nın sunduğu geniş kasko çözümlerinden yararlanabilecek.

Bu işbirliği ile taraftarlar kendilerine ait kıymetleri sigortalayabilecek böylece hem kendileri kazanacak hem de Sivasspor´a destek verecekler.

Tanıtım töreninde konuşan Anadolu Sigorta Orta Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Ceylan Kültürel ve sosyal anlamda Anadolu´nun en köklü kentleri arasında yer alan Sivas´ın, son yıllarda özellikle futbolda elde ettiği başarılarla da adından övgüyle söz ettirdiğini söyledi. 2005-2006 sezonunda Süper Toto Süper Lige çıkan Sivasspor´un hemen ertesi yıldan itibaren zirve için mücadele eden Anadolu´nun en güçlü takımları arasında yer aldığını kaydeden Ceylan, ?Bu başarı ile Sivasspor Avrupa Kupalarına taşıdı. UEFA Şampiyonlar Ligi ve İnter Toto´da Türkiye´yi temsil eden takımlar arasında yer aldı. Yarattığı başarı öyküsüyle kentin ve Türkiye´nin gururu oldu ve olmaya da devam ediyor. Bizde Anadolu Sigorta olarak bugün yurt içinde ve yurt dışında başarıyla mücadele eden ülkemizin güçlü spor kulübü Sivasspor´la iş birliğine imza atmanın gururunu yaşıyoruz? dedi.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, "Anadolu sigorta ile yeni bir iş birliğine imza atıyoruz. Trafik kaskoları ile yeni bir işbirliğine başlıyoruz. İnşallah hem Anadolu Sigorta için hem de Sivasspor için kazançlı bir işbirliği olur. Hocamızın dünya çapındaki şöhretini dikkate aldığımızda ilk sigortayı hocamızın bacaklarına yapabiliriz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos da, "Gerçekten takımımız ve şehrimiz için çok güzel bir çalışma. Taraftarlarımızın da bu anlaşmaya destek olmalarını istiyorum" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER