Gündem

Sivaslı Borcuna Sadıktır

Sivaslı Borcuna Sadıktır

Sivaslı Borcuna Sadıktır
31-12-2013 16:56


KEMAL ÇAĞLAYAN

Akbank Genel Müdüründen TSO´ya ziyaret

 TSO Meclis Üyeleri ve işadamlarıyla yemekli toplantıda bir araya gelen Hakan Binbaşgil´e, Akbank Ticari Bankacılık´tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Akbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Özalp Kibar, Akbank şube ve segment müdürlerinden oluşan geniş bir ekip eşlik etti.?

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, ?ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım´ı makamında ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür ile Operasyon Müdürlerinin de katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ekonomide yaşanan gelişmeleri değerlendiren Binbaşgil, 2014 yılına temkinli baktıklarını açıkladı.

TSO çatı restoranda düzenlenen öğle yemeğinde işadamlarıyla buluşan Binbaşgil, toplantıda bir konuşma yaptı. Konuşmasında, bölgesinde doğal kaynakları ile öne çıkan

Sivas´a ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Binbaşgil, ?Sivas yeni projeler ve yatırımlarla daha da zenginleşmeyi sürdürüyor. Sivas´ın sahip olduğu büyüme potansiyeline inanıyoruz. İlimizin daha da büyümesi için katkımızı artıracağız. Akbank Sivas´a yatırım yapmaya devam ediyor, edecek.? dedi.

Sivas´ta, topladıkları mevduatın çok üstünde kredi verdiklerini belirten Binbaşgil, ?İlde 75 bine yakın müşterimiz bulunuyor. Yaklaşık 5 şube, 15 civarında ATM ve 80 civarında Akbanklı ile birlikte müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına pratik, hızlı ve modern çözümler sağlıyoruz.? dedi.

ANADOLU´DAKİ İŞLETMELERİ GÖZARDI EDİLMESİN

TSO Başkanı  Osman Yıldırım ise bütün bankalara önemli görevler düştüğünü kaydetti. Büyükşehirlerdeki firmalar ile aynı bilançoya sahip Anadolu işletmelerinin kredibilitesinin düşük olmasını eleştiren Yıldırım, ??Sivas´ta yaşayan işletmelerin sıkıntıları var. Bilgiye ulaşmakta zorluklar yaşıyoruz. Sivas´ta uluslararası güçte rekabet edebilecek fabrikalarımız var. Zor şartlarda dünyanın dört bir tarafına ihracat yapıyorlar. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen işletmelerimizin desteklenmesi gerekiyor. Aynı potansiyelde olan bir işletmemiz ile büyükşehirdeki şirketlerin kredibilitesi bizim üç-beş katımız büyüklüğünde. Anadolu kentlerinde bu oranlar daha düşük? dedi. ?

 SİVASLI İŞADAMI BORCUNA SADIKTIR

?Üst düzey banka yöneticilerinin Anadolu´ya düzenledikleri bu ziyaretler firmaları tanımaları ve başarılarına şahit olmaları açısından çok önemli. İşletmelerin uluslararası düzeyde olduklarını göreceksiniz. Sivas´ın tüccar, sanayicisi ve esnafı borcuna sadık, namuslu insanlardır. Sivas´ı desteklediğinizden daha fazlasını alacağınızı biliyoruz.?

TSO Başkanı Osman Yıldırım ve Meclis Başkanı Necati Şahin, ziyaret anısına Binbaşgil´e bolluk ve bereketi simgeleyen hayat ağacı hediye etti. Binbaşgil´de Yıldırım´a uğur böceği hediye etti.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER