Gündem

Kaptandan Taraftara Güvence

Kaptandan Taraftara Güvence

Kaptandan Taraftara Güvence
07-03-2014 17:00


Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında puan kayıplarıyla taraftarını üzen Sivasspor'da, takım kaptanı Kadir Bekmezci, futbolda böyle düşüşlerin olabileceğini belirterek, taraftara rahat olmaları ve takıma güvenmeleri çağrısında bulundu.

Bekmezci, yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları son iki maçı kazanmaları durumunda rahat bir konumda olabileceklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade ederek, ‘Takımda bir düşüş oldu ama bunları bir an önce unutup bu haftaki Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanmamız lazım. Bütün kredimizi tükettik. Ligde 4'üncüyüz ama bizi takip eden takımla aramızda bir puan var. Gençlerbirliği maçı bizim için çok çok önemli, oradan 3 puanla dönmeliyiz’ diye konuştu.

Futbolda zaman zaman düşüşlerin yaşanabileceğine dikkati çeken Bekmezci, ‘Aslında çok iyi bir takımız, bunu da gösterdik. İster istemez bu düşüşler oluyor. Önemli olan, bir an önce çıkış yakalamak. İyi takımsak bunu yapabiliriz’ dedi.

Taraftarlardan umutsuzluğa kapılmamalarını isteyen Bekmezci, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve Gençlerbirliği maçıyla yeniden çıkışa geçeceklerini dile getirdi.

Taraftarlara takıma desteklerini sürdürmeleri çağrısında bulunan Bekmezci, ‘Seyircimiz her zaman arkamızda olsun. Kaybettiğimiz zaman onlar da üzülüyor. Elazığspor maçında seyircimizi üzdük. İnşallah, bir daha böyle olmaz. Onlar bizi desteklesinler, biz de elimizden geleni yapacağız. Futbolda böyle düşüşler olabilir, sıkıntı yok, rahat olsunlar’ diye konuştu. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER