Gündem

Bayanlar boksa merak sardı

Bayanlar boksa merak sardı

Bayanlar boksa merak sardı
02-07-2013 14:00


KAAN KARAGUŞ

Sivaslı bayanlar şu günler boksa merak sardı. Bugüne kadar her alanda kendilerini ispatlamayı başaran bayanlar, boksta da ne kadar başarılı olduklarını kanıtlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu 9-34 yaş arası ücretsiz boks kursları bayanların büyük ilgisini görüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Eğitim Merkezi’nde haftanın belirli günleri ringe çıkan bayanlar, hem eğlenerek spor yapıyor, hemde fazla kilolardan kurtulma imkanı buluyor. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda sergiledikleri performansla erkeklere adeta taş çıkartan bayan boksörler, yaz okuluna katılan minik sporcular tarafından meraklı gözlerle izleniyor.

Öte yandan 29 Haziran’da faaliyete başlayan yaz okulunda sporcu kayıtları ise tüm hızıyla devam ediyor. Yaz okulu ve ücretsiz kurslarla ilgili açıklamada bulunan Boks Milli Takım Antrenörlerinden Oğuzhan Karaoğlan, şuan itibariyle kayıtların 60’ın üzerinde olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde bu rakamın daha da artacağını ifade etti.

Ücretsiz boks kurslarının ise bayanlar tarafından ilgiyle karşılandığını sözlerine ekleyen Karaoğlan; ‘Bugün tüm vatandaşlarımız bu kurslardan ücretsiz olarak faydalanıyor. Özellikle çalışan bayanların, ev hanımı ve öğrencilerin boksa bu denli ilgi duyması gerçekten sevindirici’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER