Gündem

Sivas tamam, sıra Kartepe´de

Sivas tamam, sıra Kartepe´de

Sivas tamam, sıra Kartepe´de
31-07-2013 15:53


İRFAN ÖZŞEKER

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını aralıksız sürdüren 4 Eylül Belediyespor, dün sabah saatlerinde Sivas’ta son antrenmanını gerçekleştirdi.

8 Temmuz’da Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde başlayan 1. etap kamp çalışmalarını, Teknik Direktör Alaettin Çiçek nezaretinde günü çift idman yaparak geçiren kırmızı-mavililer, dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından 2 günlük izne ayrıldı.

Yaklaşık bir haftalık süre zarfında ağırlıklı olarak takım kondisyonunu artırmaya yönelik çalışmalar yaptıran Çiçek, dün gerçekleştirilen son antrenmanda futbolcularına fiziksel yeterliliğin her şeyden önce geldiğinin sinyallerini verdi.

2. ETAP KARTEPE’DE

Yeni sezon hazırlık çalışmalarının ilk ayağını Sivas’ta tamamlayan Belediyespor, 2 günlük iznin ardından çalışmalarına Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde devam edecek.

Sivas’ta sıkı bir hazırlık sürecinden geçen Belediye temsilcisi, yarın sabah saatlerinde Sivas’ta toplanarak karayolu ile Kartepe’ye hareket edecek. Çalışmalarını 16 Ağustos’a kadar Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürdürecek olan 4 Eylül Belediyespor, yaklaşık 13 günlük kamp süresi boyunca güçlü ekiplerle hazırlık karşılaşması oynayacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER