Gündem

Toptancı Esnafı Tepkili ?Toz Yutuyoruz?

Toptancı Esnafı Tepkili ?Toz Yutuyoruz?

Toptancı Esnafı Tepkili ?Toz Yutuyoruz?
29-07-2013 17:28


OĞUZHAN SARZEP

Sivas merkezde bulunan toptancılar sitesi esnafları yolların bozuk olmasından dolayı yetkililere yolların biran önce onarılması için çağrıda bulundu.

Yolda hareket edebilmek için akrobatik hareketleri gerektiğini dile getiren toptancılar sitesi esnafları; ‘Eğer direksiyon kabiliyetiniz yoksa karteliniz veya lastiğiniz yarılabilir. Araçlar buradan çok hızlı geçiyor. Biz dükkânın önünde çalıştığımızda araç geçtiği anda hemen dükkânın içine giriyoruz. Ağzımıza, gözümüze ve kıyafetlerimize toz giriyor. Arabalarımızı biz boş yere yıkatıyoruz. Yıkattıktan iki saat sonra yine toz içinde oluyor. Biran önce belediyemiz toptancılar sitesinin yollarını düzeltsin. Asfalt döksün. Buradan ağır araçlarda geçiyor. Kamyon olsun, tır olsun bu tür araçlar geçtiği zaman daha da kötü oluyor. Yağmur yağdığı zaman ise çamurdan geçilmiyor. Yetkililere buradan sesleniyoruz. Toptancılar sitesinin yolları yapılsın ve düzeltilsin’ dediler.

Öte yandan sürücüler ise yoldan geçerken araçlarının toz duman içinde kaldığına dikkat çekerek, yoldan geçmenin kendileri için büyük bir sıkıntı oluşturduğunu belirttiler. Tozlu yolun kendileri için büyük bir çileye döndüğünü belirten sürücüler yetkililerin ilgisizliğinden yakındılar.

Yolu sürekli kullanan sürücüler ve toptancılar sitesi esnafları bu yolun yetkililer tarafından bir an önce gerekli çalışmasının yapılması gerektiğini ve bu yolun bozuk olması sebebi ile sürücülerin çok sıkıntı çektikleri ifade ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER