Gündem

Kuru´dan Ulaştırma Memur-Sen´e Ziyaret

Kuru´dan Ulaştırma Memur-Sen´e Ziyaret

Kuru´dan Ulaştırma Memur-Sen´e Ziyaret
26-11-2013 15:47


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Belediye Başkan aday adayı Burhanettin Kuru, kongrede güven tazeleyen Ömer Vatankulu ve yönetim kurulunu ziyaret ederek tebrik etti. Burhanettin Kuru bundan sonra ki süreçte de Ulaştırma Memur Sen'in camiasına ve Sivas'a hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Ziyarette görüşlerini dile getiren Kuru şunları söyledi.'Sendikacılığın gereği olarak bugüne kadar kurumunuzun ve üyelerinizin menfaati için çok ciddi çalışmalar yaptığınızı müşahede ettik. Bundan sonra da hem üyeleriniz hem kurumunuz, hem de şehrimizin gelişimi açısından bu faaliyetleri arttırarak devam edeceğiniz kanaatindeyiz ve tabi ki il başkanlığımız süresince sizlerle çok uyumlu çalıştık. Hep birlik ve beraberlik içerisinde olduk birçok konuyu istişare ettik ve değerli fikirlerinizden faydalandık. İnşallah Allah nasip eder belediye başkanı da olursak bu dönemde de şehrimizle ilgili birçok konuyu istişare edip fikirlerinizden faydalanacağız.'

Ömer Vatankulu ise Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Sivas'ın birçok sorunu olduğunu belirten Vatankulu, 'Bu sadece park, bahçe yapmakla olmuyor. Sivas'ın alternatif projelere ihtiyacı var. Sivas göç veren bir il haline geldi onun için belediyecilik anlamında çok iş düşüyor' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER