Asayiş

JASAT’tan Oto Hırsızlarına Şok Operasyon

Tekirdağ'da meydana gelen çok sayıda araç hırsızlığı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. JASAT timleri hızlı bir şekilde harekete geçerek hırsızı yakaladı ve çalınan araçları sahiplerine geri teslim etti.

JASAT’tan Oto Hırsızlarına Şok Operasyon
25-05-2024 13:08
SİVAS

Tekirdağ Ergene Velimeşe Mahallesi'nde E.K.'ye ait çalınan motosiklet, JASAT timlerinin çalışmaları sonucunda, M.Ü. isimli kişi tarafından çalınarak Çorlu Hıdırağa Mahallesi'ne götürüldüğü tespit edildi. Ekipler, Hıdırağa'da buldukları motosikleti sahibine teslim etti.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında aynı gün çalınan bir otomobil, Velimeşe Mahallesi'nde bulunarak, bu aracın da M.Ü. tarafından çalındığı belirlendi. Ekiplerin çalışması sonucu araç bulunarak sahibine teslim edildi.

JASAT’tan hırsızlara şok operasyon: Hırsızlık anları kamerada 

Hıdırağa Mahallesi'nde çalınan motosikletin bulunması için yapılan çalışmalarda, kapalı bir garaj içerisinde bir motosiklet tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda çalıntı olduğu belirlenen motosiklet, sahibine teslim edildi. Bu hırsızlık anları çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Hırsızlık olaylarına ilişkin M.Ü. adlı şüpheli gözaltına alındı ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Olaya karıştığı tespit edilen diğer şüpheliler Ş.C. ve G.C. isimli şahısların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER