Gündem

Şampiyondan Ziyaret

Şampiyondan Ziyaret

Şampiyondan Ziyaret
24-10-2013 17:01


Şampiyon Güreşçi, TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan'ı makamında ziyaret ederek Sivas Demirspor Kulübünün sportif faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan, ‘Taha Akgül'ün Sivas Demirspor Kulübümüzden yetişmesi ve her Sivas ziyaretinde bizlerle birlikte olmasından dolayı kendisine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Türk sporuna yıldızlar, Milli Takım sporcuları yetiştiren Sivas Demirspor Kulübümüz inşallah yeni Taha'lar yetiştirecektir. Bizim hedefimiz yarışmacı zihniyetten çok gençlerimizi sokaklardan salonlara çekerek ahlaklı, topluma faydalı gençler yetişmesini sağlamak. Kulübümüze yeni tesisler kazandırma konusunda çalışmalarımız sürüyor. Şampiyon güreşcimiz Taha Akgül kardeşimizi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Taha Akgül ise şunları söyledi; Sayın Genel Müdürümüz sporu seven ve katkı sunan birisi. Daha önce TÜDEMSAŞ’a geldiğimde bizi kabul etmiş ve bütün sporcuların antrenman yapacağı modern bir salon sözü vermişti. Bugün geldiğimizde bunu gördük. Genel Müdürümüzün spora bakışını takdirle karşılıyorum. Genel Müdürüm, sportif tesislerimize gelerek spor yapan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşan bir iki genci bile kazanmak bizim için başarıdır, diyor. Bu düşüncesine yürekten katılıyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER