Gündem

Özründe Böylesi

Özründe Böylesi

Özründe Böylesi
11-09-2013 17:45


ERSAN ARSLAN / ÖZEL HABER

İş adamı Numan Akay’dan sanal özür

Sivas ve Sivaslı için her türlü çalışmanın içerisinde yer alan ve imkânlar ölçüsünde katkı sağlamaya çalışan iş adamı Numan Akay, Sivas için elini taşın altına koymayan özde Sivas sevgisi yerine sözde Sivas’ı savunanlara, sorumluluklarını sorumsuzca devam ettirenlerden ‘özür’ diledi

SİVAS’I SÖZDE DEĞİL ÖZDE SEVELİM

Sivas sevgisini tüm sevgilerin üstünde tuttuğunu dile getiren ve bu şehrin gelişmesi ve kalkınması için herkesin elinden gelen tüm gayretleri sarf etmesini isteyen Akay, son günlerde Sivas üzerine sözde sevgi yaratanlara, sorumluluklarının bilinci içerisinde olmayanlara kendisine ait sitesinden veryansın ederek özür diledi.

İŞTE ÖZÜRÜN METNİ

NUMAN AKAY OLARAK İTİRAF EDİYORUM.

Tüm Sivas tüccar, Esnaf ve Sanatkârlarımızdan ve Sivaslılardan özür diliyorum.

1) Mensuplarına karşı resmi görev ve sorumlulukları olan ancak bir türlü bu görevi yapmayan, yapamayanlarla hiç tartışmaya girmeden, arkadaşlarımla beraber gönüllü olarak çalışmak üzere dernek kurduğum için özür diliyorum.

2) İlgili oldukları konularda, ağzını açıp bir çift söz söylemeyenlere, çalışmayanlar ekibine methiye dizip, yarenlik yapanları sadece seyir etmeyip şehrim adına onlarla nafile işbirliği yapma gayretimden dolayı özür diliyorum.

3) Sivas’ın kaderini değiştirecek en önemli proje ordu- mersin otoyoludur. bu nedenle yeni sanayi ve ticaret merkezinin Erzincan yolu üzerinde Sivas kuzey otoyol kavşağında olması gerektiğini 2 yıl önce tv programından bu güne savunduğum için özür dilerim.

4) Herkesin kem-küm dediği, korkusundan, zarar göreceğini endişesi ile konuşmadığı dilsizi oynadığı şu dönemlerde, şehir hayatı ve ticaretini konuştuğum için özür dilerim.

5) Çıkmamış candan ümit kesilmez diye düşünüp, şehrim için her kesim ve çeşitli görevleri olan kişilerle diyalog içinde olmaya devam ettiğim için özür dilerim.

6) Çalışmadığı halde, gönüllü olarak çalışanları bizlere köstek olan ve çok önemli şehir ekonomisine katkılarımızı engellemek için çamur ve itiraf atmaya kadar ileri gidenleri Sivas kamuoyunda afişe etmediğim için özür diliyorum.

Hiçbir hesabım olmadan, her zaman olduğu gibi Allah rızası için çalışmaya ve konuşmaya devam edeceğim.

Bu şehir çalışmayanların değil, çalışanların eline geçtiğinde, çalışanların şehri olduğunda kazanan Sivas, kazanan herkes olacaktır. İnancım üzerine, gönüllü çalışmaya devam edeceğim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER