Gündem

Manuel Da Costa Rüzgarı esti

Manuel Da Costa Rüzgarı esti

Manuel Da Costa Rüzgarı esti
20-07-2013 16:35

SPOR SERVİSİ

Sivasspor’un  Hollanda kampı pürneşe devam ediyor. 

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da  sürdüren Sivasspor’da   Portekiz asıllı  stoper Manuel  Da Costa’da kampa katıldı.

KAMP  PÜRNEŞE

Hollanda kampında lige günde çift idman yaparak hazırlanan Sivasspor’un akşam yapacağı idmanın konuğu Manuel Da Costa oldu. Teknik Direktör Roberto Carlos tarafından futbolculara tanıştırılan Costa, kısa sürelik  bir tanıtımın ardından  çalışmalara başladı.

BAŞARI İÇİN GELDİM

Hollanda kampında  futbolcularla tanışan ve ilk çalışmasına çıkan da Costa ‘ Sivasspor’a başarılı olmak ve takımın hedeflerini yerine getirmek için geldim.  Roberto Carlos beni aradığında  tereddüt etmeden  evet dedim.Sivasspor’un hedefi var,bu hedefe varmak için  mücadele edeceğiz.’dedi

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK

Manuel Da Costa’nın katılmasıyla takımın gücüne güç kattığını,Hollanda kampında  futbolcuların  Carlos’un gözüne girmek için  çaba sarf ettiklerini dile getiren Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan ‘ Çok güçlü bir kadro oluşturduk.Teknik Direktörümüz Roberto Carlos’un  raporu doğrultusunda  transferde nokta atışı yaptık.Cicinho,Renfifo ve Da Costa gibi oynadıkları takımlarında büyük başarılara imza atan futbolcuları kadromuza dahil ettik.Kamp süresince yapacağımız  hazırlık müsabakaları  çok önemli. Lig öncesi  hataların bertaraf edilmesi için bu müsabakalarda  futbolcuların başarıları göz  önüne gelecek.Ligde fırtına gibi eseceğiz’dedi

Sivasspor  Sportif Direktörü Roberto Carlos,dış  transfere nokta koyduklarını, iç transferde ise 4 futbolcu ile görüşmelerin  devam ettiğini de sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER