Gündem

Kılıç, Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

Kılıç, Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

Kılıç, Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı
24-03-2014 14:12


RUHİ DEMİR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç Sivas İMKB Anadolu lisesi idarecileri ve okul öğrencilerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

Sivas İMKB Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıda, İl Müdürü Salim Kılıç okul öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrencileri spor yapmaları konusunda teşvik eden Kılıç, İl Müdürlüğünce düzenlenen gençlik kamplarından, seyyah gezilerinden ve diğer sosyal aktivitelerden nasıl faydalanabileceklerini anlattı.

İl Müdürü Salim Kılıç sportif faaliyetlerin etkin şekilde sürdürülmesi adına kurum olarak her zaman gençlerin yanlarında olduğunu belirterek, şunları ekledi:

'Sivas İMKB Anadolu lisesi idarecileri ile işbirliği yaparak çocuklarımızın, vatandaşlarımızın serbest zamanlarını spor yaparak geçirmelerini, sosyal aktivitelere katılımlarını destekleyecek ve çocukların fiziksel gelişmelerine katkıda bulunmayı sağlayacağız. Sporla buluşmanızı sağlamak için desteklerimiz sizlerle.'

Toplantıya, Okul Müdürü Ali Nacak, Müdür Başyardımcısı Hasan Sarıtaş, Müdür Yardımcısı İlhan Karahan, Müdür Yardımcısı Yakup Gülcan'ın  yanı sıra okul öğretmenleri ve öğrenciler  katıldı.

Okul Müdürü Ali Nacak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ’a gençlerle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu ve yapılan bu toplantının gençler açısında faydalı olacağına inandığını belirterek teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER