Gündem

Gol Makinası Sivas´ta

Gol Makinası Sivas´ta

Gol Makinası Sivas´ta
06-09-2013 17:03


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı-beyazlıların geçen sezon Yunanistan’ın Olyimpiyakos takımında forma giyen ve 25 maçta 20 gol atan 29 yaşındaki Rafik Djebbour ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Bursaspor ve Trabzonspor’un da daha önce gündemine gelen Cezayirli futbolcu ile Yiğidolar temaslarını hızlandırdı.

Utaka, Cicinho gibi önemli oyuncuları kadrosuna kazandıran Sivasspor, forvet hattına müthiş bir takviye yapmak için uğraşıyor Rafik Djebbour. Geçtiğimiz sezon Olympiakos formasıyla 25 maça çıkıp, ligde 20 kez fileleri havalandıran 29 yaşındaki Cezayirli oyuncu gol kralı oldu. Tecrübeli oyuncu bu süreçte 5 de asist yaptı, yani her maçta skora etkisini gösterdi. 1.84 boyundaki tecrübeli futbolcu daha önce Bursa ve Trabzonspor’un gündemine gelmişti. Hatta Timsah, başarılı futbolcuyu şehre kadar getirmişti. Şu ana kadar hiçbir takımla anlaşmayan ve bonservisini de kulübünden alabileceğini belirten Djebbour ile Sivasspor ciddi temasta. Görüşmeler hız kazanırken maddi pürüzlerin aşılması halinde transferin son gününde imzalar atılacak.

UTAKA’NIN PARTNERİ

Djebbour’un alınması halinde Utaka ile yıldız futbolcunun birlikte forvette oynaması bekleniyor. Duruma göre Utaka sol kanatta görev yapıp, Aatif forvet arkasına da geçebilir. Roberto Carlos’un başarılı oyuncuyu istemesindeki bir diğer önemli etken de, Rengifo’dan istediği verimi alamaması.

RAFİK DJEBBOUR KİMDİR?

Cezayirli futbolcu Auxerre altyapısından yetişti. Ardından bir sezon oynadığı La Louviere'de 21 maçta 6 gol kaydetti. Yunanistan'da sırasıyla Ethinkos, Atromitos, Panionios, AEK ve Olympiakos'ta 235 karşılaşmada 82 gol attı. Cezayir Milli Takımı'nda ise 30 kez oynarken beş gol buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER