Gündem

Belediye, Kocaeli Deplasmanında

Belediye, Kocaeli Deplasmanında

Belediye, Kocaeli Deplasmanında
17-01-2014 16:00


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto 3. Lig 1. Grup´ta topladığı 29 puanla ligin ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Dört Eylül Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında Derince Belediyespor ile karşılaşacak.

19 Ocak Pazar günü saat 13:30´da Derince Belediyespor Stadyumu´nda oynanacak karşılaşmada Denizli Bölgesi Hakemlerinden Ümit Öztürk görev yapacak. Öztürk´ün yardımcılıklarını Özmen Atalay ve Mehmet Öztan, 4. hakemliğini ise Osman Gökhan Bilir yapacak.

Ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Dört Eylül Belediyespor topladığı 29 puanla 3. sırada tamamlarken, Derince Belediyespor ise 28 puanla 4. sırada yer aldı.

BELEDİYEDEN BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER!

Ligin İkinci yarısına Antalya´da yaptığı kampla hazırlanan Dört Eylül Belediyespor´dan bir iyi bir kötü haber geldi. Sol dizinden sakatlanan Muhammed Koçoğlu 5 ay sahalardan uzak kalacak. Kayseri Dünya hastanesinde yapılan tetkiklerde çapraz bağ yırtığı tespit edilen Koçoğlu´nun, 3 ay sonra antrenmanlara başlayacağı, maç oynayacak kapasiteye ancak 5 ay sonra geleceği açıkladı.

Bu sakatlık sebebiyle Sivas Dört Eylül Belediyespor, Denizlispor ve Gümüşhanespor´da oynamış sol kanat oyuncusu 1994 doğumlu Orhan Deymeci´yi kadrosuna kattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER