Eğitim

MİRAS, Verimli Kullanılacak

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, "Açılımı motivasyon, izleme, rehberlik, akademik başarı ve sınav olan MİRAS Projesinin, okullarımızda etkin bir şekilde uygulanması ile LGS hazırlık sürecini verimli ve etkin bir şekilde yürüteceğiz” dedi.

MİRAS, Verimli Kullanılacak
24-05-2024 11:08
SİVAS

Ayşe KUŞKAYA 

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Şehit Cüneyt Erkan Ortaokulunu ziyaret etti. Okul binasında incelemelerde bulunan Yener, idarecilerden okulun durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sınıf ziyaretinde bulunarak; MİRAS Projesi kapsamında kazanım değerlendirme sınavı uygulanan 8. sınıf öğrencileri ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Yener, Sivas Valiliği himayelerinde kurumları tarafından yürütülen MİRAS Projesine değinerek; "Açılımı motivasyon, izleme, rehberlik, akademik başarı ve sınav olan MİRAS Projesinin, okullarımızda etkin bir şekilde uygulanması ile LGS hazırlık sürecini verimli ve etkin bir şekilde yürüteceğiz. Çocuklarımızın motivasyonlarını artıracak çalışmalar yapılması çok önemli. Bizler swot analizleri ile değerlendirmelerimizi iyi yapmalı ve onlara rehberlik etmeliyiz. Ben her birinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum."  dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER