Yaşam

Kızıl Goncalar’ın  Naim Efendi’si Sivas’a Geliyor!

Dünyanın farklı ülkelerinden sinefilleri aynı atmosferde buluşturacak olan Sivas Uluslararası Film Festivali 27 Mayıs’ta başlıyor. Festival kapsamında Kızıl Goncalar dizisinin Naim Efendisi Mert Turak ilimize gelecek.

Kızıl Goncalar’ın  Naim Efendi’si Sivas’a Geliyor!
24-05-2024 11:37
SİVAS

Ayşe KUŞKAYA 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Akademisyenlerinden; Doç. Dr. Onur Taydaş, Doç. Dr. Zekiye Tamer Gencer, Doç. Ozan Özpay, Dr. Bilal Sert, Dr. Muhammed Safa Karataş, Öğretim Görevlisi Turgay Kural öncülüğünde, Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi ve Cumhuriyet Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen Sivas Uluslararası Film Festivali, 27 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Sinemaseverleri bir araya getirecek olan festivalde yurt içi ve yurt dışından, sinema sektöründe yer alan önemli isimler bir araya gelecek.

NAİM EFENDİ GELİYOR!

Oynadığı birçok dizide vatandaşların beğenisini toplayan ve son dönemde Kızıl Goncalar dizisinde ‘Naim Efendi’ karakteriyle fırtınalar estiren Mert Turak, festival kapsamında Sivas’a geliyor.

Turak, 31 Mayıs Cuma günü Fidan Yazıcıoğlu Kadı Burhanettin Salonu’nda saat 13.00’da ‘Maske: Nezaketle Tebessüm’ adlı söyleşisiyle sinemaseverlerle buluşacak.

MERT TURAK’IN OYNADIĞI PROJELER

Yeşil Deniz, Beni Böyle Sev, Babalar ve Evlatlar, Başrolde Aşk, Mucize, Rum, Kızıl Goncalar, Özür Dilerim, Yeşil Deniz Milenyum, Maske: Nezaketle Tebessüm, Kum Zambağı, Mucize 2: Aşk…

FESTİVAL TAKVİMİ YAYIMLANDI

27-31 Mayıs tarihleri arasında ilimizde gerçekleşecek olan festivalin takvimi ise şu şekilde:

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER