Eğitim

Necati Müdür Okul Okul Dolaşıyor!

Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Vali Aydın Güçlü İlkokulunda öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Sınıf ziyaretinde bulunan Yener,  öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Necati Müdür Okul Okul Dolaşıyor!
23-05-2024 09:28
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU

Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Vali Aydın Güçlü İlkokulunu ziyaret etti. Okul binasında incelemelerde bulunan Yener, idarecilerden okulun durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sınıf ziyaretinde bulunarak öğrenciler ile bir süre sohbet eden Yener, öğrencilere derslerinde başarı dileklerinde bulundu.

Daha sonra okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Yener, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"nin, bütüncül eğitim yaklaşımını merkeze alan, beceri odaklı ve sadeleştirilmiş içeriklerle öğrencilere ilgili konuyu derinlemesine öğrenme imkânı tanıyan;  öğrenciyi zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan bir bütün olarak gören yeni yaklaşımları bünyesinde barındırdığını dile getirdi. Öğretmenlere göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Yener, daha sonra görüş, öneri ve talepleri de dinledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER