Gündem

Öğrencilerden Polis Akademisi´ne Ziyaret

Öğrencilerden Polis Akademisi´ne Ziyaret

Öğrencilerden Polis Akademisi´ne Ziyaret
27-02-2019 07:00


AHMET TIRPAN

Abdussamed Bal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri ?Mesleğe Hazırlama ve Yerinde Görme? projesi kapsamında Sivas Polis Akademisi´ni ziyaret etti.

Yükseköğretim kurumlarını yerinde görme maksadıyla gerçekleştirilen üniversite gezilerinin yanı sıra öğrencilerin istekleri doğrultusunda belirlenen kurum ve kuruluşları da ziyaret etmeye devam eden Abdussamed Bal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,  bu kapsamda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Sivas Polis Akademisi´ni ziyaret ederek bir dizi etkinliklere katıldı.

Son yıllarda en çok tercih edilen mesleklerden birisi olan polislik eğitiminin verildiği akademiyi yerinde görme imkânı bulan öğrenciler, aynı zamanda eğitim şartları ve mesleki avantaj ve dezavantajların neler olduğunu yetkili kişilerden dinleme şansı buldular.

Öğrencilere samimi ilgi ve alakalarından dolayı Sivas Polis Akademisi yetkili ve görevlilerine teşekkür eden okul yetkilileri meslekleri tanıma ve yerinde görme etkinliklerinin dönem içerisinde belli takvim dahilinde devam edeceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER