Gündem

Alt yapı seçmeleri yapılacak

Alt yapı seçmeleri yapılacak

Alt yapı seçmeleri yapılacak
01-07-2013 17:04


RUHİ DEMİR

Türk futboluna bugüne kadar çok sayıda yetenek kazandıran Sivasspor, yeni yıldızlar belirlemek için harekete geçti.

Sivas’ta futbola ilgi duyan genç yetenekleri gün yüzüne çıkarmak ve gelecekte A takıma katkı sağlayacak isimleri kadrosuna dahil etmek amacıyla kolları sıvayan Yiğidolar, alt yapı futbolcu seçmeleri yapacak.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 1995-96 ve 97 yaş gruplarında gerçekleştirilecek futbolcu seçmeleri, 10-12 Temmuz tarihleri arasında Sivasspor Kulüp Tesisleri’nde yapılacak. Alt yapı antrenörlerinden İbrahim Yiğit ve Evren Otyakmaz nezaretinde gerçekleştirilecek seçmelere, yüzlerce genç yeteneğin katılması bekleniyor.

3 gün boyunca devam edecek ve saat 15:00’da başlayacak seçmelere katılmak isteyen futbolcular, 1 adet resim ve herhangi bir sağlık ocağından alınmış sağlık raporu ile Kulüp Tesisleri’ne gelerek idari binada başvurularını gerçekleştirebilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan antrenörler; ‘Sivasspor'u hak edecek futbolcuları bulup, alt gruplarda daha başarılı takımlar yaratmaya, ilerleyen zamanlarda Sivasspor'a katkı sağlayacak futbolcuları bulmaya gayret ediyoruz. Gerek Sivas’tan, gerekse çevre illerden gelecek sporcuları yakından takip edecek ve içlerinde gerçekten gelecek vadeden isimleri bularak kadromuza kazandıracağız’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER