Gündem

"PAŞA", SİVAS´I ANLATACAK

"PAŞA", SİVAS´I ANLATACAK

31-03-2018 07:00


Fatih TABUR

Bugün saat 16.30´da CNN TÜRK´te yayınlanacak olan ?Burada Hayat Var? programında Sivas konuşulacak.

Gazeteci-Yazar-Televizyoncu Aynur Tartan´ın hazırlayıp sunduğu programa; Sivas´ın yetiştirdiği önemli değerlerden birisi olan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz´ın yanı sıra hemşerilerimiz iş adamı Erdoğan Döner ve sanatçı Çiğdem Elmas da katılacak.

Anadolu´nun kadim şehirlerinden Sivas´ın ele alınacağı programda; sözüyle, özüyle ışık tutan; rehber olan siyaset büyüklerinden Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz; kalbinin ve memleketi Sivas´ın kapılarını tüm samimiyeti ve içtenliği ile izleyicilere açacak.

GENÇLERE ÖĞÜTLERDE BULUNACAK

Sınıf başkanlığından Milli Eğitim Bakanlığına uzanan azimli, kararlı, istikrarlı hayat ve siyaset yolculuğunu anlatacak olan Yılmaz, bu yolculuğundan ilhamla gençlere altın niteliğinde öğütlerde bulunacak. Çocukluk yıllarında kendisine ?Paşa? denildiğini açıklayacak olan Yılmaz, programda bunun nedenini de anlatacak. İsmet Yılmaz´ın en sevdiği türkü olan ?Geçti Dost Kervanı?nı seslendirecek Çiğdem Elmas´a Bakan Yılmaz da eşlik edecek. Program kapsamında ilimizin tarihi eserlerinin yanı sıra Sivas´a özgü yiyecekler de tanıtılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER