Magazin

Rap Dünyası Bu Kavgayı Konuşuyor!

Rap dünyasının önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer ve Fuat Ergin, sosyal medya üzerinden sinkaflı küfürlerle kavga etti. 'Kıyaslama' kavgasına tutuşan ikilinin atışması sosyal medyada gündem oldu.

Rap Dünyası Bu Kavgayı Konuşuyor!
22-01-2024 13:26
SİVAS

Ünlü rapçi Fuat Ergin, konuk olduğu bir programda kendisine yöneltilen "Sana rapin 3 büyüklerden 1'i desem hadsizlik etmiş olur muyum? Bir anda '2 Pushta'yı söylemeye başlar mısın?" şeklindeki soruya, Ceza ve Sagopa Kajmer'i kastederek "Yok asla söylemeye başlamam ama yani onların hayattaki en büyük şanslarından biri benimle kıyaslanmak." cevabını verdi.

Sagopa Kajmer, Fuat Ergin'in sözlerine karşılık olarak sosyal medya hesabı üzerinden karşılık verdi.

"Ben ve Ceza ile kendini kıyaslama..."

Kajmer, "Ben ve Ceza ile kendini kıyaslama bu bir; Osmanlıca sözlükler karıştırıp söz yazma bu iki. Ayrıca bana ne mikrofon aldın ne de müzik programı aldın bu da üç... Bir de şu şarkını dinle." dedi.

Fuat Ergin, Sagopa Kajmer'e sosyal medya hesabından sinkaflı küfürlerle cevap verdi.

Ergin, " S...k senin tarikat t...ı yalamış kariyerindir. Asıl sana söylenecek sözleri bana atıp g...ü kurtarmaya çalışma sözlük ve müzik hırsızı da sensin. Beni arayıp şarkılarını dinlettiğini daha anlatmadım. Bildiğin her şeyi benden gördün. İlk nağmeleri de ben yaptım. Kötü kopya." ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir mesaj daha paylaşan Fuat Ergin, "Sen önce bi ÖSS birincisi olduğunu ispat et ondan sonra raple ilgili dediklerine inansın millet. Kadın ve çocuk dövdüğünü de unutmadık. Senle kendini kıyaslayanı..." şeklinde bir paylaşım yaptı. /Haber Merkezi/ 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER