Gündem

?Hedef Şampiyonluk?

?Hedef Şampiyonluk?

?Hedef Şampiyonluk?
17-08-2013 15:08


RUHİ DEMİR

Sportif Teknik Direktör Murat Erdoğan, yoğun bir tempoyla yeni sezona hazırlandıklarını ve lige iyi bir başlangıç yapacaklarını dile getirdi.

Bugün deplasmanda mücadele edecekleri Kayser karşılaşmasıyla iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini dile getiren Sportif Teknik Direktör Erdoğan şu ifadelere yer verdi; ‘İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bugün oynayacağımız Kayseri karşılaşması bizim için çok önemli. Kayseri’den galibiyetle ayrılırsak bizim için çok iyi bir başlangıç olur. Kayseri’den puanlarla dönersek lige iyi bir başlangıç yapmış oluruz’ dedi.

Yeni sezon öncesi iyi transferler yaptıklarını dile getiren Erdoğan, çok sayıda giden oyuncu ve gelen oyuncu olduğunu söyledi. Erdoğan yeni sezonda kadroda önemli bir revizyona gittiklerini belirterek, bu sene çok farklı bir Sivasspor olacağını söyledi. Erdoğan şöyle devam etti; ‘Bundan sonraki yıllarda, şu anki kadromuza ufak tefek katkılarla devam etmek istiyoruz. Bir takımı baştan aşağı değiştirmek, 10 kişi göndermek 15 kişi değiştirmenin bazen olumsuz getirisi olabiliyor ama biz takımın çok çabuk kaynaştığını görüyoruz. Herkes birbiriyle iyi anlaşıyor. Umudumuz, şu anki oyuncuların karakteri ve kişilikleri’ dedi.

‘TARAFTARLAR SABIRLI OLSUN’

Kırmızı beyazlı ekibin baştan aşağı yenilendiğini belirten Erdoğan, iyi şeyler olacağını ancak taraftarların sabırlı olmasını belirtti. Yavaş yavaş hedefe ilerlemek istediklerini belirten Erdoğan; ‘Yeni bir yapılanmaya gittik. Kulüp olarak birkaç yıl içerisinde o eski şampiyonluğa oynayan Sivasspor'u hedefliyoruz. Oraya doğru gidiyoruz. Amacımız, yavaş yavaş üstüne koyarak gitmek.  'Avrupa kupalarına kalmak, şampiyonluğa oynamak istiyoruz' demek çok kolay ama futbolun bazı gerçeklerini gözardı etmemek lazım’ dedi.

İyi bir futbol sergilemek istediklerini belirten Erdoğan; ‘Hocamızın felsefesinde sürekli pas oyunu var. Buna yönelik kaliteli ve ayakları iyi olan oyuncularımız var. İleri uçta da süratli oyuncularımız var. Bütün malzemelerimizi eksiksiz görüyoruz. Her şey yolunda. Bu saatten sonra futbolcuların duyguları, kişilikleri ön planda olacak. Biz onlara çok güveniyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER