Gündem

Gönül Elçileriyle Buluştu

Gönül Elçileriyle Buluştu

Gönül Elçileriyle Buluştu
13-05-2014 17:36


HABER MERKEZİ

Gönül elçileriyle buluştu.

Sivas Valisi Alim Barut´un eşi Miyase Barut Hanımlar evi olarak bilinen (Kadın Sosyal Gelişim Merkezi)nde bayan kursiyerlerle bir araya gelip, çocuklarla yakından ilgilendi.

?Anneler Günü´ etkinlikleri kapsamında, Hanımlar Evi (Kadın Sosyal Gelişim Merkezi)´nde eğitim gören bayan kursiyerlerle ve gönül elçileri ile bir araya gelen Sivas Valisi Alim Barut´un eşi Miyase Barut beraberinde Belediye Başkanı Sami Aydın´ın Eşi Yurdagül Aydın, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın´ın Eşi Deniz Aydın ve Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı´nın Eşi Nilgün Kalaylı ile birlikte, bayan kursiyerlerin çocuklarının eğitim gördüğü ana sınıfını gezdi.  Miyase Barut çocuklarla yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

KONFERANS VERİLDİ

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Uzmanı, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü´nde ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü´nde görevli polis memurları tarafından kursiyerlere ??Aile İçi İletişim, Çocuk Eğitimi, Çocuğa Şiddet, Risk Gurubunda Olan Çocuklar, Kullanılması Zararlı Olan Maddeler ve Madde Bağımlılığı´´ gibi toplumu ilgilendiren çeşitli konularda konferans verildi. Kursiyerlerle karşılıklı görüş alış verişinde bulunularak daha iyi sonuca ulaşmak için neler yapılması hususunda çözümler anlatıldı. Program, Miyase Barut ve beraberindekilerin annelerle pasta kesmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER