Gündem

3 Yıl Oldu! Sivas İçin Neden Ses Çıkarmıyorsunuz?

Sivaslıların yoğun olarak yaşadığı iller arasında yer alan İzmir’den Sivas’a direkt uçuşlar halen başlatılamadı.  3 yıldır yapılamayan uçak seferlerinin yeniden başlaması noktasında idarecilerin, siyasilerin, vekillerin ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin hep birlikte hareket etmesi isteniyor.

3 Yıl Oldu! Sivas İçin Neden Ses Çıkarmıyorsunuz?
26-05-2024 13:08
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

İzmir- Sivas uçak seferleri 3 yıl önce Pegasus Hava Yolları tarafından iptal edildi.  Çok sayıda Sivaslının yaşadığı İzmir’de uçakların dolu gidip gelmesine rağmen seferlerin iptal edilmesi vatandaşları mağdur ediyor. 

Sanayici, iş adamları ve esnaflar başta olmak üzere toplumun tüm kesimleri tarafından tepki toplayan seferlerin Haziran ayında yeniden başlatılması noktasında harekete geçilmesi isteniyor. 

SES YÜKSELTİLMESİ BEKLENİYOR

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil,  İzmir-Sivas arası direkt seferlerin başlatılması noktasında yetkilileri göreve davet etmişti ancak aradan geçen süre zarfında bu konuda harekete geçilmedi.

Valilik, Sivas Belediyesi, milletvekilleri,  Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) başta olmak üzere tüm kişi, kurum ve kuruluşların uçak seferleri noktasında ses yükseltmesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER