Gündem

Sivas'ta Evlenecek Çiftlere İndirim Müjdesi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, salon işletmecisi Ahmet Budaklı’nın evlenecek çiftlere yüzde 40 oranında indirim uygulaması başlattığını söyledi.

Sivas'ta Evlenecek Çiftlere İndirim Müjdesi
08-05-2024 12:29
SİVAS

Ayşe KUŞKAYA 

Düğün sezonu başlamadan önce TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in evlenecek çiftlere özel sektörün de destek vermesi yönündeki çağrılarına Sivas’taki esnafların duyarsız kalmadığını ifade eden Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, evlenecek çiftlerin mutluluklarına ortak olmak amacıyla Nihavent Balo ve Davet Salonu İşletmecisi Ahmet Budaklı’nın  işletmesinde yüzde 40 indirim yaparak onlara destek olacağını söyledi.

Evlenecek olan çiftlerin alışverişleriyle esnafa önemli katkısı olduğunu vurgulayan SESOB Başkanı Hakan Demirgil, “Bu dönemde düğün yapmak gerçekten zor olmaktadır. Gençlerimizin evlenmeleri çok sayıda sektöre de doğrudan kazanç sağlıyor. Bu yıl dünya evine girecek gençlerimize destek olmak için firmalar da esnaflarımız da elini taşına altına koymalı ve çiftlere özel kampanyalarla destek olmalıdır. Bu amaç doğrultusunda TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken’in çağrısına Sivas’taki bazı esnaflarımız da duyarsız kalmamıştır. Üniversite içerisinde yer alan salon işletmecimiz Ahmet Budaklı çiftlerimize salon ücretinde yüzde 40 indirim yapacaktır. Bu indirim zor şartlarda düğün hazırlığı yapan çiftlerimize de önemli katkı sağlayacaktır. Aynı hassasiyeti diğer salonlarımız ve sektördeki esnaflarımızdan da bekliyoruz. Hassasiyetinden dolayı salon işletmecimiz Ahmet Budaklı’yı tebrik ediyorum” dedi.

Düğün sezonunun başladığını bu konuda çiftlerin mutluluklarına bir nebze de olsa ortak olmak istediklerini dile getiren işletme sahibi Ahmet Budaklı, salonlarında düğün yapacak çiftlere yüzde 40 oranında indirim yapacaklarını belirterek, gençlerin her türlü desteğe ihtiyacı olduğunu kaydetti.

SESOB Başkanı Hakan Demirgil, düğün sezonunda çiftlere yüzde 40 indirim yapacak olan salon işletmecisi Ahmet Budaklı ile protokol imzaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER