Gündem

Zara´da tempo arttı

Zara´da tempo arttı

Zara´da tempo arttı
01-08-2013 14:50


İRFAN ÖZŞEKER

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Zara Belediyespor yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu yönetimindeki kırmızı-siyahlılar saha çalışmasının yanında Kızılırmak sahil şeridi yolu boyunca kros çalışması yaptı.

Yeni sezonda hedefini 3.lig olarak açıklayan ve transfer çalışmalarını bu yönde sürdüren Zara Belediyespor lige tam kadro hazırlanıyor. Bal liginin önemli isimlerini bünyesine kattıklarını ifade eden Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu; ‘Yönetim kurulumuzun belirlediği hedeflere ulaşmak için çok sıkı bir çalışma ve kamp programı yaptık. Henüz birkaç gün önce başladığımız çalışmalarımızdaki uyum ve performanstan memnunum.’ dedi.                                                                                 

Kızılırmak sahil şeridi boyunca kros yapan futbolcular ise yavaş yavaş tempomuz artıyor. Yönetim kurulumuzun belirlediği hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz.’ dediler.

SÜMBÜLOĞLU: ‘MUTLUYUZ’

Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ise takımın son durumundan bir hayli memnun olduklarını söyleyerek şunları söyledi:

‘Yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı şuan Sivas’ta sürdürüyoruz. Çalışma temposunu teknik heyetimiz yavaş yavaş artırıyor. Futbolcularımızın çalışma hırsları ve isteklerinden dolayı çok memnunuz. Bayrama kadar Sivas’ta çalıştıktan sonra 11 Ağustos’ta Zara’da kamp çalışmalarımız için toplanacağız.’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER